BREAKING NEWS! Agentul de politie Nicu Fiat Mihaitoaia, prins cu mita intr-un dosar instrumentat de DIICOT, condamnat la 6 ani de inchisoare!     ACS Poli Timisoara a pierdut acasa cu 0-1 in fata vicecampioanei FCSB, dupa un recital de decizii aiuristice al arbitrului Andrei Chivulete!    Fostul procuror DNA Doru Tulus a declarat ca se asteapta ca, in curand, Laura Codruta Kovesi sa ceara arestarea sa preventiva!     Noul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare este Maria Dana Ionescu, fost prim-procuror adjunct la Parchetul Timisoara!    Ilie Nastase, suspendat de ITF pana in anul 2021 si amendat cu 10.000 de dolari, dupa ce a facut comentarii rasiste la adresa Serenei Williams!    Ungaria vrea sa opreasca pe teritoriul ei coridorul vertical de transport al gazelor naturale care ar fi trebuit sa mearga pana in vestul Europei!

URS LA CEAUN SAU PASTRAMA DE CERB? Presedintele AJVPS Timis, Traian Oprea, a pus la dispozitia gurmanzilor peste 300 de retete pentru meniul de Revelion

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

oprea-3

Presedintele Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Timis, Traian Oprea, a pus la dispozitia gurmanzilor, in prag de sarbatori, o carte de bucate care poate fi un ajutor pretios pentru cei care, in noaptea de Revelion, prefera mancarurile vanatoresti in locul celor clasice.

”Retete alese de la vanatori culese”, a fost lansata pe piata gastronomiei locale nu cu mult timp in urma si a devenit, deja, cartea de capatai a bucatarilor din restaurantele cu specific vanatoresc.

oprea-retete

“A fost editata de noi, cu ajutorul fostei conduceri a Consiliului Judetean Timis – care tot timpul ne-a fost alaturi, cum speram sa fie si noua conducere – si face parte din sirul de manifestari menite sa promoveze asociatia. Vrem sa aratam ca stim sa mai facem si altceva, in afara de a trage cu pusca. Am scris cum am reusit sa storc aceste retete de la secretosii vanatori. Am hotarat ca este imperios necesar sa facem cunoscuta pasiunea noastra, mai ales pe cea culinara, pentru ca si cei neavizati sa se bucure de buchetul deosebit al bucatelor gatite de cei mai avizati cunoscatori ai acestor minunate si secrete retete”, a declarat Traian Oprea la emisiunea Bursa afacerilor, de la Tv Europa Nova.

Tiparita in conditii grafice deosebite, cartea pune la dispozitia gurmanzilor peste 300 de retete vanatoresti culese de la Vasile Corbus, Dumitru Mosoiu, Dan Hodoneantu, Tica Ciorogariu, Gabriel Gutui, Gavrila Stoin, Cedomir Mandici si Dumitru Vacaru, bucatarii avand ocazia sa invete cum se prepara, pe langa exoticii mititei de urs sau pastravi in smantana, mancaruri din caprioara, cerb, urs, mistret, fazan, iepure, prepelita, rata salbatica, pastrav, salau, somn si altele. Pentru fanaticii mancarurilor vanatoresti, nici nu ar trebui sa mai conteze ca o autorizatie de vanatoare la urs poate costa pana la 5.000 de euro… (M.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: