SOCANT! Seful unui post de politie, injunghiat mortal chiar in biroul sau! Criminalul a disparut cu pistolul politistului si munitia aferenta

politia-nu-treceti-morti-intoxicati-criminalisti

Seful Postului de Politie din localitatea maramureseana Viseu de Jos, Gheorghe Nistor, a fost gasit mort chiar in biroul sau, iar procurorii fac cercetari pentru a stabili circumstantele in care a avut loc decesul, fiind luate in calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unei crime.


Reprezentantii Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) sustin ca expertiza medicilor legisti si cercetarile anchetatorilor arata ca politistul ”a decedat ca urmare a unor lovituri fatale – cel mai probabil de cutit – primite in abdomen si in zona costala”.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, Florina Metes, a declarat, joi, ca seful Postului de Politie din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor, 49 de ani, a fost gasit mort, miercuri, in jurul orei 19, in sediul institutiei. Ea a precizat ca politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Maramures fac cercetari in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc decesul.

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) din MAI arata, intr-un comunicat de presa, ca miercuri seara, agentul sef de politie Gheorghe Nistor, incadrat ca sef al Postului de Politie din localitatea Viseu de Jos, care se afla in serviciu planificat, intre orele 8-16, a fost gasit mort in incinta sediului institutiei, unde isi desfasura activitatea.

”Cercetarile facute de catre criminalistii de la IPJ Maramures, sub coordonarea procurorului desemnat de catre Parchet, coroborate cu expertiza medicilor legisti, au stabilit faptul ca acesta a decedat ca urmare a unor lovituri fatale – cel mai probabil de cutit – primite in abdomen si in zona costala”, se precizeaza in comunicatul citat.

De asemenea, sursa citata mai arata ca, in cadrul cercetarilor facute la fata locului, s-a stabilit ca ”arma din dotare si munitia aferenta nu se mai aflau asupra sefului de post”.

”La Politia Maramures, sub coordonarea structurii de specialitate din cadrul IGPR, se deruleaza masuri specifice pentru retinerea autorului acestei fapte abominabile si impiedicarea acestuia sau a altei persoane, eventual complice, de a utiliza in scop infractional armamentul disparut”, mai spun reprezentantii SNPPC. (Vlad Enciu)

Leave a Reply