PRECIZARE! “Numirea unei conduceri interimare la nivelul PMP Timis nu este rezultatul unui puci!”, spune liderul popularilor timiseni, Radu Sumalan

sumalan

In urma informatiilor eronate aparute in spatiul public, Filiala Timis a Partidului Miscarea Populara face urmatoarele precizari:


Numirea unei conduceri interimare la nivelul PMP Timis nu este rezultatul unui puci, ci o actiune fireasca in viata unei organizatii de partid, girata de dorinta alesilor locali PMP din judet si avizata de conducerea centrala a partidului.

Ne asumam rolul de reorganizare a filialei judetene in directa concordanta cu deciziile interne ale organizatiei, in baza mandatului acordat de conducerea centrala.

PMP Timis nu intentioneaza ruperea aliantei cu PSD la nivel judetean si local. Atata timp cat PSD ramane un partener loial in Consiliul Judetean si consiliile locale din Timis in care PMP are reprezentanti, nu vedem motive pentru a initia un asemenea demers. Ne vom afla in dialog permanent cu toate formatiunile politice, scopul fiind acela de a reprezenta si apara interesele cetatenilor judetului Timis.

Exclusiv in urma votului intern la nivelul organizatiei judetene, ne vom alatura punctual demersurilor initiate de catre PSD asa cum, punctual, vom solicita sprijinul PSD pentru proiecte initiate de catre alesii PMP la nivel local, judetean si parlamentar.

Atata timp cat alesii locali, alesii judeteni si parlamentarii PMP vor actiona in baza mandatului oferit de partid, respectand deciziile interne, nu se pune in discutie retragerea sprijinului politic. De altfel, in eventualitatea in care ar fi necesare sanctiuni, retragerea sprijinului politic nu este prima masura ce poate fi dispusa.

In atare conditii, atata vreme cat vor respecta regulile interne ale formatiunii politice si mandatul acordat de catre cetateni, nici av. Roxana Iliescu si niciun alt ales PMP nu au motive de ingrijorare. Atata timp cat va continua sa lucreze in echipa, cu regulile echipei si in spiritul respectarii votului popular, niciun ales PMP nu are motive de ingrijorare. Dimpotriva. Suntem o echipa care isi recunoaste si apreciaza valorile.

Scopul interimatului este acela de a reorganiza filiala judeteana, de a pastra ceea ce este bun si de a optimiza activitatea de zi cu zi. Invitam intreaga familie PMP din judet sa actioneze in acest sens.

Leave a Reply