SPECTACOL NON-VERBAL! Actorii dansatori din Sfantu Gheorghe, din nou la Timisoara cu o reprezentatie ca-n Vestul Salbatic! “Cel Bun, Cel Rau si Mama m**ii” readuce la viata farsele vechilor cowboys

actori-sf-gheorghe

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timisoara gazduieste pe 2 februarie 2017, ora 19:00 un spectacol non-verbal invitat al trupei Studio M din Sfantu Gheorghe. „Cel Bun, Cel Rau si Mama m**ii“ recreaza atmosfera din filmele western si aduce in vestul tarii praful si mirosul de tutun din Vestul Salbatic.


Dupa succesul spectacolului “Sarbatoarea primaverii”, interpretat de Trupa Studio M la Тimisoara anul trecut, actorii-dansatori din Sfantu Gheorghe revin cu un spectacol complet diferit, cu titlu original „Cel bun, Cel Rau si Mama m**ii“ („A Jó, a Rossz és a K**va Anyád“), care ne teleporteaza cu 150 de ani in urma, intr-un orasel prafuit din Vestul Salbatic.

Este vorba despre o mica comunitate din orasul El Perdido, in care oamenii de buna-credinta convietuiesc la un loc cu marginalii societatii, femeile usoare si bandele de pistolari. Chiar daca spectacolul este non-verbal, costumele, muzica si dansul artistilor readuc la viata incrancenarea, dar si farsele vechilor cowboys.

In 2017, Studio M din Sfantu Gheorghe sarbatoreste 12 ani de existența, fiind printre putinele trupe din tara dedicate teatrului-dans. Spectacolul „Cel bun, Cel rau si Mama m**ii“ a fost regizat, coregrafiat si ilustrat musical de Fehér Ferenc, avand premiera in data de 2 decembrie 2016. Rolurile sunt interpetate de Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László si Veres Nagy Attila.

Biletele costa 20 lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari, si se pot cumpara la casieria Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2, de luni pana vineri, intre orele 16-19, sau prin www.biletmaster.ro. (Mara Ion)

Leave a Reply