ANCHETA! Inspectorii ANI continua verificarea averii fostului candidat PNL la Primaria Dumbravita! S-au solicitat copii dupa contractele incheiate de primarie cu firmele consilierului

abalaru33

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a solicitat Primariei Dumbravita contractele incheiate de institutie, de regiile din subordine si de societatile comerciale infiintate de consiliul local cu firmele consilierului Iulian Abalaru.


Averea fostul candidat PNL la functia de primar al localitatii este verificata de inspectorii de integritate, dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca firma la care Iulian Abalaru este asociat, SC Yanca Club SRL, a incasat 25.200 de lei de la Primaria Dumbravita, in urma unui contract de prestari servicii (nr. 1536/30.01.2015) care a avut ca obiect “servicii de restaurant si de servire a mancarii pentru 60 de persoane”.

firme-abalaru

Astfel, intr-o noua adresa semnata de inspectorul de integritate Anca Delia Baltaretu, se solicita copii dupa toate contractele in care Iulian Abalaru sau rudele sale au fost sau sunt asociate, respectiv SC Yanca Club SRL, SC Studio Fit SRL, SC Studio Fit Club SRL si SC Abalaru Paula Intreprindere Individuala, toate avand sediile sociale in Dumbravita. Facturile cu numerele 312/19.02.2015 si  338/28.08.2015 emise de firma Yanca Club au fost semnate si date la plata de primarul Victor Malac.

Este posibil ca dupa finalizarea verificarilor ANI, Iulian Abalaru sa-si piarda mandatul de consilier local si sa nu mai poata candida la nici o functie publica timp de 3 ani. In aceasta situatie, locul lasat liber in Consiliul Local Dumbravita va fi ocupat de urmatorul candidat de pe lista PNL, respectiv Elena Rodica Pirjol. (Mara Ion)

Leave a Reply