BURSA AFACERILOR! Cel mai incomod avocat din Baroul Timis vine la TV Europa Nova Timisoara! Este comisarul de politie Daniel Disaga un criminal? Cat de legal este “cadoul” motorizat facut de RETIM primarului Timisoarei?

obirsanu

Cel mai incomod avocat din Baroul Timis vine, in aceasta seara, la emisiunea Bursa Afacerilor! Judecatorii si procurorii din Palatul Dicasterial, desi sunt in minivacanta, au intrat in alerta, pentru ca niciodata nu stii ce dezvaluiri face Carmen Obirsanu…


Fosta judecatoare de la Judecatoria Timisoara, care a fost fortata sa parasesca magistratura la presiunea mafiei caselor nationalizate, a fost primul acuzator al administratorilor orasului si ai judetului, pe care i-a avertizat ca banii publici nu pot fi intra in contul infractorului Marian Iancu, indiferent cati oameni vin la fotbal si ce performante ar promite.

De asemenea, Obirsanu a anuntat ca va face o plangere penala impotriva concernului Continental, pentru cinismul cu care investitorii germani continua sa polueze o mare parte a Timisoarei…

Tot incomoda avocata a sesizat organele de cercetare penala asupra derapajelor de la RETIM, regia autonoma care, in ciuda dificultatilor financiare cu care se confrunta, a comandat un Mercedes de peste 70.000 de euro pentru confortul primarului Nicolae Robu.

In sfarsit, tot de numele Carmen Obirsanu se leaga o decizie hazlie a unitatilor de Parchet din Timisoara, care au stabilit ca domnia sa a agresat o “satra” de tigani din Piata Brasov, cand, de fapt, lucrurile au stat cu totul invers, avocata fiind agresata violent de membrii clanului Carpaci.

Despre toate acestea si multe altele vom discuta, de la 17,30, in emisiunea Bursa afacerilor. Asadar, va asteptam de la 17,30, la TV Europa Nova Timisoara (www.telenova.ro), pentru a urmari o noua emisiune exploziva. (G.I.)

Sursa foto: Pressalert

Leave a Reply