CORUPTIA UCIDE! Membrii CNA, luati in vizor de protestatarii impotriva manipularii prin mass-media! Antena 3 si RTV vizate de organizatorii unor noi mitinguri

coruptia-ucide

Protestele de amploare de duminica seara au cuprins toata tara, dar se pare ca nu vor fi singurele. Multimea nemultumita pregateste un nou miting de amploare.


Comunitatea online Coruptia ucide anunta un nou protest de amploare. De aceasta data este vizat Consiliul National al Audiovizualului. Protestatarii spun ca CNA nu isi face datoria in contextul manipularilor de pe unele posturi TV.

Protestele de strada generate de tentativele coalitiei de guvernare de a promova gratierea unor pedepse si modificarea Codurilor penale prin ordonante de urgenta nu sunt corect reflectate de unele canale media, iar CNA nu se implica, sustin organizatorii unui nou protest de strada.

„Aseara am avut parte de un protest frumos si civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Tot ieri am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam. Duminica ne strangem la Universitate, incepand cu ora 17. Pornim in mars la ora 18”, se arata in cea mai recenta postare  a celor de la Coruptia ucide. (V.E.)

Leave a Reply