EXCLUSIV! Operatiunea de compromitere a celui mai incomod procuror de la DNA Timisoara, supervizata de Parchetul General? VEZI cine s-a aflat in biroul sefului Serviciului Rutier Timis in ziua in care procurorul anticoruptie a fost ridicat de acasa

cristian_lazar

Soarta fostului procuror al DNA Timisoara, Ciprian Dorobantu, continua sa suscite interesul public, mai cu seama dupa ce Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea a comunicat faptul ca magistratul nu are nicio calitate in dosarul unei pretinse infractiuni de alcool la volan, declinat, anul trecut, de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Surse din justitia bihoreana ne-au dezvaluit ca, in ultima perioada, se intetesc cererile de informatii din partea unor publicatii din Timisoara, aservite puterii locale, in care se cer date despre mersul acestei anchete. In ciuda presiunilor constante resimtite de procurorii care instrumenteaza acest dosar, deocamdata nu exista probe indubitabile care sa ateste vinovatia magistratului.

De altfel, incidentul de anul trecut, care-l are pe Ciprian Dorobantu in prim plan, pare mai degraba o operatiune de scoatere din joc a unui magistrat devenit prea incomod pentru mafiotii Timisoarei, decat constatarea legala a unei infractiuni si prinderea autorului. Sa ne amintim ca Ciprian Dorobantu a fost ridicat de acasa, din cartierul Freidorf, de agenti de politie rutiera si persoane in civil, la putin timp dupa ce magistratul a fost urmarit si provocat in trafic de un sofer suspect de agresiv.

Nu se stie cu exactitate cand i s-a masurat alcoolemia, dar sa nu uitam ca, recent, un procuror de la Tribunalul Bucuresti a scapat doar cu o amenda, desi a consumat 400 ml de palinca, invocand faptul ca a fost testat cu alcooltestul la cateva ore de la momentul opririi in trafic.

Nu este de ignorat nici faptul ca informatia despre cercetarea lui Ciprian Dorobantu a transpirat la presa dupa cateva saptamani de la incident, rastimp in care s-au facut anumite acte procedurale, in liniste, iar procurorul a fost mutat de la DNA, unde se ocupa de dosarul infractiunilor de prin Primaria Timisoara, la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Dupa acest incident ciudat, magistratul a devenit extrem de depresiv, primind medicamentatie in acest sens, si a fost internat de mai multe ori in spital.

In ciuda faptului ca, inca, nu se stie cine a comandat si cine a executat aceasta operatiune de compromitere a celui mai incomod procuror de la DNA Timisoara, totusi, pe surse, s-a aflat ca in ziua in care Ciprian Dorobantu a fost ridicat de acasa ca ultimul contrabandist de tigari, in biroul sefului Serviciului Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Petru Rumega, s-a aflat nimeni altul decat seful adjunct al Sectiei de Urmarire penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorul timisorean Cristian Lazar. (G.I.)

One thought on “EXCLUSIV! Operatiunea de compromitere a celui mai incomod procuror de la DNA Timisoara, supervizata de Parchetul General? VEZI cine s-a aflat in biroul sefului Serviciului Rutier Timis in ziua in care procurorul anticoruptie a fost ridicat de acasa

  1. Da, CIPRIAN DOROBANTU, folosea pe ,,sest” un medicament cu caracter sedativ DORMICUM, sursa fiind farmacia Sfanta Maria.

Leave a Reply