EXPLOZIV! Interlop din Timisoara prins in flagrant in timpul unei tentative de inselaciune prin metoda “Accidentul”! Suma ceruta de la victima, 2.000 de euro

sopco-cosmin

O tentativa de inselaciune prin metoda “Accidentul” a fost dejucata de politistii timisoreni, in noaptea de 25 spre 26 decembrie 2016, dupa ce o femeie a sunat la 112 pentru a anunta ca o persoana necunoscuta i-a cerut, telefonic, bani pentru salvarea fiului sau, dat ca fiind implicat intr-un groaznic accident rutier, chiar in timp ce tanarul era teafar si statea linistit acasa.


Imediat s-a pus la cale organizarea unui flagrant, mai cu seama ca femeia a fost de acord sa colaboreze cu politistii pentru prinderea escrocilor.

Simuland socul vestii ca fiul sau are probleme, femeia a spus ca este de acord sa aduca imediat suma de 2.000 de euro, cat au cerut asa-zisii salvatori, si a plecat de acasa la punctul de intalnire. In acelasi timp, politistii au ocupat locuri strategice pe strada Alpinistilor, in zona Modern, unde trebuia sa aiba loc plata.

Cu telefonul la ureche, femeia – care se tot vaieta si-si incuraja copilul sa fie puternic, ca-l va salva, desi fiul ei se afla langa ea, pe strada, pentru a ajuta la prinderea escrocilor – a dialogat cu infractorii pana la locul de intalnire, unde i s-a spus sa puna plicul pe un gard, langa o biserica.

“Am asteptat, iar in jurul orei 1,30, in momentul in care un individ s-a apropiat de gard pentru a lua plicul, am pus mana pe el! Alti doi complici, care supravegheau zona dintr-o masina, au disparut rapid. L-am recunoscut imediat dupa tatuajul de pe gat, ca fiind din gasca lui Sorin Udrea. Cand m-a vazut, a avut si el o revelatie si mi-a spus ca noi ne cunoastem”, ne-a dezvaluit unul dintre politistii care au participat la flagrantul de la miezul noptii.

La perchezitia corporala, asupra interlopului Cosmin Sopco, individul prins in timpul flagrantului, s-au gasit trei telefoane mobile, dintre care doua sunau incontinuu, un cutit si o anumita suma de bani.

Ancheta este in plina desfasurare la Sectia 5 Politie Timisoara, urmand ca politistii sa stabileasca, dupa conexiunile telefonice din acea noapte, si ceilalti complici au locotenentului lui Udrea. (V.E.)

One thought on “EXPLOZIV! Interlop din Timisoara prins in flagrant in timpul unei tentative de inselaciune prin metoda “Accidentul”! Suma ceruta de la victima, 2.000 de euro

  1. Politia Timis a bagat cazul asta sub pres! ne poate spune Mirescu de ce acest eveniment nu a fost raportat la Bucuresti, nici la presa? Sa va fie rusine ca lasati interlopii pe strada, pentru ca va platesc taxe de protectie

Leave a Reply