PE SURSE! Chestorul de politie Ioan Mirescu, seful Politiei Timis, ar putea fi numit in functia de secretar de stat la Ministerul de Interne

mirescu_chestor

Numit la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis in urma cu doi ani, dupa descinderea procurorilor DNA in sediul institutiei si retinerea  comisarului sef Sorin Muntean pentru fapte de coruptie, chestorul Ioan Mirescu se pregateste de o noua avansare.


Surse demne de incredere din zona Ministerului Afacerilor Interne ne-au dezvaluit ca, in aceste zile, se discuta intens pe tema echipei care va coordona activitatea Politiei Romane sub mandatul ministrului Carmen Dan, iar unul dintre numele invocate in pozitia de secretar de stat este cel al chestorului Ioan Mirescu.

De altfel, aceasta avansare ar avea un dublu rol. In primul rand, cooptarea in echipa ministeriala a unui specialist din Timis, in conditiile in care premierul Sorin Grindeanu a fost acuzat ca pana acum nu a adus niciun timisorean in Guvern, iar, in plan secund, s-ar intentiona eliberarea discreta a fotoliului de sef al IPJ Timis pentru mai tanarul comisar de politie Dan Constantin Stoicanescu, actual adjunct al inspectorului sef, un apropiat al premierului.

In toata aceasta ecuatie cazona, revenirea comisarului sef Florin Bolbos – cercetat de mai mult timp, fara succes, de DNA Timisoara – in functia de inspector sef adjunct al IPJ Timis, nu mai poate constitui nicio surpriza… (G.I.)

2 thoughts on “PE SURSE! Chestorul de politie Ioan Mirescu, seful Politiei Timis, ar putea fi numit in functia de secretar de stat la Ministerul de Interne

Leave a Reply