PE SURSE! Un fost agent de politie, viitorul prefect de Timis? VEZI numele candidatului a carui atu important este calitatea de fin al premierului Sorin Grindeanu

grindeanu-nas

Repus in functia de prefect de Timis in urma cu un an, dupa ce justitia a anulat decizia de demitere semnata de fostul prim ministru Victor Ponta, actualul reprezentant al Guvernului in teritoriu, Mircea Bacala, este in pericol de a fi inlaturat din nou din Palatul Administrativ.


Surse demne de incredere din PSD Timis ne-au dezvaluit ca premierul Sorin Grindeanu se gandeste sa-si puna un om de baza in fruntea judetului si, in consecinta, zilele viitoare, va stabili numele castigator dintre doi candidati aflati in cursa.

Este vorba despre tanarul “lup” din politica locala Mihai Ritivoiu, consilier judetean si un apropiat al fratilor Cristescu – dupa ce, in urma cu mai multi ani, fabrica condusa de tatal sau a fost acaparata de celebrii milionari locali -, si Ioan Mateescu, consilier local si, de asemenea, un apropiat al fratilor Cristescu. Deocamdata, balanta numirii inclina catre fostul agent de Politie Rutiera Ioan Mateescu, proprietarul unui restaurant select in zona cartierului Dambovita, care are un atu important in fata contracandidatului sau: este finul actualului sef al Guvernului.

In aprilie 2015, Sorin Grindeanu si sotia sa Mihaela i-au condus la altar pe Mateo si aleasa inimii sale, Ioana Toman, jurista la Aeroportul International Timisoara, iar la nunta desfasurata la Centrul Regional de Afaceri au participat lideri importanti ai PSD din toata tara.

Reamintim ca Ioan Mateescu a fost partenerul de echipaj al subofiterului Sasa Disici, care in noaptea de 3/4 martie 2001 a fost impuscat in plina strada in timp ce se afla in urmarirea unor hoti de masini. Mercedesul in care se aflau trei persoane a trecut pe langa echipajul din care facea parte Sasa si Mateo, dar soferul a refuzat sa opreasca la semnalul lor.

Disici a plecat singur in urmarirea masinii, dupa ce partenerul sau a fost izbit de autoturism si trantit intr-un sant de pe marginea drumului. In localitatea Remetea Mare a blocat masina infractorilor, a coborat si i-a somat sa se predea. I s-a raspuns cu o rafala de mitralera. Sasa Disici a fost doborat de sase gloante care i-au ciuruit pieptul, mainile si picioarele. La putin timp de la acest incident, Ioan Mateescu a decis sa plece din politie si sa se dedice afacerilor si politicii. (V.E.)

4 thoughts on “PE SURSE! Un fost agent de politie, viitorul prefect de Timis? VEZI numele candidatului a carui atu important este calitatea de fin al premierului Sorin Grindeanu

  1. cine a furnizat aceasta informatie, din PSD sau din afara, este rupt total de realitatea politica a judetului. Mateescu e doar un pion pe tabla de sah a lui Grindeanu

  2. daaaa , el și numai ellll , inegalabilul Mateooo , să fim serioși , cine îl cunoaste stie de ce !!!!

  3. Oare ce cauta Mateo si Disici in filtru cind erau liberi? Oare sunt multe intrebari la care poate unele persoane au si raspunsuri, poate dl Adras poate spune mai multe si chiar fosti colegi ai lui Mateo si Disici.

Leave a Reply