PERCHEZITII! Procurorii DIICOT au luat cu “asalt” locuintele unor infractori din Timis care au devalizat doua depozite de marfuri din Italia

diicot_impact

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara ai Directiei de Investigatii Criminale din cadrul IGPR, efectueaza, joi, 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Valcea, Arges si Timis, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de furt calificat.


“In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada octombrie 2015 – februarie 2016 a fost constituit un grup infractional organizat, format din mai multe persoane de cetatenie romana, care au actionat in mod coordonat in scopul comiterii infractiunii de furt calificat pe teritoriul Italiei”, se arata intr-un comunicat al DIICOT.

Potrivit sursei citate, membrii grupului infractional ar fi sustras prin efractie, pe timp de noapte, din doua depozite apartinand unor societati comerciale situate pe raza localitatilor Rolo si Sona (Italia), mai multe bunuri in valoare de aproximativ 750.000 de euro.

Actiunea a fost efectuata impreuna cu Directia Generala Anticoruptie si Inspectoratul de Politie Judetean Bihor, beneficiind de sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. (V.E.)

Leave a Reply