RECHIZITORIU! Afacerist chinez din Timis, anchetat si trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de peste 60.000 de euro!

evaziune_fiscala

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 30.12.2016, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului Xiu Wei, cetatean chinez, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala in forma continuata.


Probatoriul administrat in cauza in cursul urmaririi penale a relevat faptul ca, in perioada iunie 2008-aprilie 2009, inculpatul Xiu Wei, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in judetul Timis, a efectuat un numar de 6 importuri de suplimente nutritive pe care le-a comercializat pe piata interna catre diverse societati comerciale si persoane fizice, emitand facturi de vanzare, fara a evidentia in actele contabile ori in alte documente legale operatiunile comerciale efectuate si veniturile realizate, cauzand astfel bugetului consolidat al statului un prejudiciu total in cuantum de 265.760 lei.

Dosarul a fost trimis spre competenta soluţionare Tribunalului Timis. (G.I.)

Leave a Reply