SOC! Sotia unui medic celebru din Timisoara a fost dezmostenita! Judecatorii i-au respins apelul si au dat un verdict definitiv

placinta

Sfarsitul lunii decembria a fost cu ghinion pentru sotia unuia dintre medicii celebri ai Timisoarei.


Instantele de judecata au constatat ca aceasta nu este fiica naturala a cetateanului Stefan Stan, astfel ca a pierdut dreptul la mostenire si va fi nevoita sa radieze numele pretinsului tata din certificatul de nastere.

Este vorba despre fosta senatoare si ministru al Sportului, Sorina Placinta, care a pierdut procesul in care s-a judecat cu mostenitorii cetateanului Stefan Stan.

Verdictul judecatorilor constata ca Stefan Stan nu este tatal acesteia, desi Sorina pretindea ca este fiica sa. In urma hotararii judecatoriei din Focsani, fosta senatoare va trebui sa-si radieze numele lui “Stefan Stan” din actul de nastere care apare mentionat ca fiind tatal sau. Sorina Placinta a facut apel la Tribunalul Vrancea unde a primit o decizie pe 15 decembrie prin care se „Respinge apelul ca nefondat. Definitiva”.

Totusi, Sorina Placinta nu a ramas dezmostenita complet, in conditiile in care, in toamna anului trecut, Tribunalul Timis a numit-o administrator al averii medicului timisorean Viorel Bucuras.

“Admite cererea formulata de petenta Bucuras Sorina-Luminita. Dispune instituirea curatelei pe seama bolnavului intimat Bucuras Constantin-Viorel si numeste curator pe seama acestuia pe petenta Bucuras Sorina-Luminita. Executorie”. Asta inseamna ca Sorina Placinta Bucuras va administra averea sotului ei si il va reprezenta in situatiile in care acesta nu o poate face.

Sorina Placinta, s-a maritat in 2011 cu medicul Viorel Bucuras, seful sectiei de Urologie de la Spitalul Judetean din Timisoara, iar in 2013 s-a mutat in capitala Banatului, unde si-a cumparat un teren si o casa. In septembrie 2015, sotul Sorinei Placinta a suferit un infarct, chiar in timpul unei consultatii, iar de atunci este in convalescenta intr-un spital din Germania. (V.E.)

 

Leave a Reply