SOCANT! Femeie din Timisoara arestata preventiv, dupa ce a incercat sa-si ucida fratele cu un cutit! “I-a aplicat mai multe lovituri in zona spatelui!”, spun procurorii

tentativa-de-omor

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata Boros Steliana Dumitra, acuzata de savarsirea infractiunii de violenta in familie in forma tentativei (tentativa de omor comisa asupra unui membru de familie – respectiv asupra fratelui), precum si luarea masurii preventive a retinerii fata de inculpata.


La data de 23.01.2017, inculpata Boros Steliana Dumitra a fost prezentata cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatei pentru o perioada de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat ca in seara zilei de 22.01.2017, in jurul orelor 22,15, in imobilul in care locuieste inculpata Boros Steliana Dumitra, situat in municipiul Timisoara, intre inculpata si sotul acesteia, pe de o parte, si doi frati ai inculpatei, pe de alta parte, a avut loc un conflict fizic, iar in timpul acestui conflict inculpata Boros Steliana Dumitra i-a aplicat mai multe lovituri cu un cutit in zona spatelui fratelui sau A.C., lovituri in urma carora victimei A.C. i-au fost cauzate multiple plagi injunghiate, leziuni traumatice ce au pus viata victimei in primejdie.

Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept. (G.I.)

Leave a Reply