TEORIA VIERMILOR! Omul de casa al Roxanei Iliescu in PMP Timis, exclus din partid! VEZI ce mesaj halucinant a postat acesta pe Facebook

regea-2

Fostul lider al PMP Timis, avocata Roxana Iliescu, are zilele numarate in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, in conditiile in care partidul fondat si condus de Traian Basescu se pregateste sa-i retraga sprijinul politic. Primul pas in operatiunea de “debarcare” a Roxanei Iliescu din functia detinuta la CJT a fost facut saptamana trecuta, cand avocata new entry in politica a fost fortata sa demisioneze din functia de presedinte al PMP Timis, sau a fost demisa, inca nu se stie exact, ca urmare a jocului dublu facut in campania electorala si in cursul negocierilor pentru formarea aliantelor postelectorale.


Al doilea pas a fost girat de Traian Basescu, in aceasta saptamana, dupa ce fostul sef al statului a aflat, cu socul de rigoare, ca fostul presedinte interimar al PMP Timisoara, Catalin Regea, omul adus in partid si sustinut de Roxana Iliescu, a postat pe Facebook un text halucinant.

“Cu viermii inainte! Presedinti in functie (Basescu la Wiena), Prim ministrii (Ponta la Istanbul), ministrii, secretari de stat, probabil sefi din SRI sau SIE fac operatii medicale, chiar banale, in strainatate, iar restu sunt mancati de viermi? Stau si ma intreb care-s viermii cei mai mari?”, a scris Regea pe Facebook, intr-o vreme in care nici nu visa ca va ajunge sa fie condus, din punct de vedere doctrinar, chiar de Traian Basescu.

regea-1

Astfel, in aceasta saptamana, presedintele a aflat ca Regea este fost membru PSD si PC, membru intr-o asociatie de revolutionari, ca in campania electorala a tras mai mult pentru independentul Adrian Orza decat pentru colegii sai de partid si ca a fost “infiltrat” in PMP Timis de Roxana Iliescu.

Negru de furie, Traian Basescu a tunat si a dispus ca autorul “teoriei viermilor”, Catalin Regea, sa fie exclus urgent din PMP. Acest lucru s-a si intamplat vineri seara, in cadrul unei sedinte cu scantei conduse de presedintele interimar Radu Sumalan, in care s-a decis si desfiintarea vechiului Consiliul Executiv Judetean, din care facea parte si “infiltratul” PSD.

De asemenea, a fost desemnata o echipa care sa inceapa negocierile cu toate formatiunile politice, posibil pentru formarea unei noi majoritati in Consiliul Judetean Timis. Din aceasta comisie face parte Radu Sumalan si Dorin Candea. “Nu stiu ce negocieri… negocieri de principiu. Nu stiu nici eu, credeti-ma! Spre exemplu, daca vine PNL la noi sa stam de vorba, ce fac? Ma duc sa stau de vorba sau nu?”, a declarat Radu Sumalan pentru portalul de stiri Sursa de Vest.

De remarcat ca debarcarea Roxanei Iliescu din functia de vicepresedinte al CJT se anunta anevoioasa si de durata, in conditiile in care domnia sa este consiliata de versatul strateg al situatiilor de criza Valentin Korman, fostul consilier personal al liderului PSD Timis, Sorin Grindeanu, din perioada in care premierul a condus Consiliul Judetean Timis. (G.I.)

UPDATE! Consilierul judetean Dorin Candea, secretar general al PMP Timis, a facut o serie de precizari dupa aparitia acestui articol. “Am citit in mai multe bloguri de presa stirea conform careia PMP Timis se pregateste sa rupa protocolul de colaborare cu PSD, pentru a forma o noua majoritate la Consiliul Judetean Timis. Vreau sa dezmintim aceste yvonuri si sa dam asigurari partenerilor nostri politici ca protocolul va merge 4 ani de zile pentru mentinerea actualei majoritati si a presedintelui Catalin Dobra. De altfel, acest lucru a fost subliniat si de presedintele Traian Basescu, care a precizat ca toate protocoalele semnate la nivel local se mentin si pe mai departe. Pe plan intern, PMP Timis are o conducere interimara, dupa ce Roxana Iliescu a demisionat la dorinta organizatiei locale, sustinuta de majoritatea membrilor organizatiei. S-a dorit o persoana cu mai mult timp si cu mai multa experienta politica in conducerea organizatiei noastre, care s-a marit foarte mult in ultimul timp”, ne-a declarat Dorin Candea. Politicianul a reiterat ideea ca portile PMP Timis sunt deschise pentru toti cei care doresc sa se alature constructiei politice fondate de Traian Basescu. De altfel, la ultima sedinta, au fost primiti in partid avocatul Andrei Cranciova si fostul consilier local de la Giarmata, Florin Feraru.

Leave a Reply