COMUNICAT! Liderii PMP Timis sunt deschisi sa colaboreze cu PNL la nivelul Consiliului Local Timisoara! “Pentru moment, la CJT ne pastram angajamentele de colaborare cu PSD!”

pmp-comunicat

Reprezentanti ai conducerii Filialei Judetene Timis a Partidului Miscarea Populara s-au intalnit cu lideri locali si judeteni ai Partidului National Liberal, in perspectiva unei colaborari politice in interesul public. Conform unui comunicat semnat de presedintele PMP Timis, Radu Sumalan, s-a discutat punctual despre o colaborare la nivelul Consiliului Local Timisoara.


“S-a convenit ca exista premisele unor colaborari punctuale la nivelul Consiliului local Timisoara. Sunt inca amanunte de lamurit in privinta acestor potentiale colaborari, sens in care optam sa furnizam opiniei publice detalii suplimentare doar dupa o noua intalnire intre PMP si PNL, dar si dupa o dezbatere interna, la nivelul PMP Timis, dezbatere pe care nu o consideram doar fireasca, ci si esentiala.

Au fost identificate puncte comune care ar putea fi sustinute de catre parlamentarii PMP si PNL de Timis, aspect pe care il consideram de asemenea benefic.

In privinta unei colaborari intre PMP si PNL la nivelul Consiliului judetean Timis, unde PMP are deja un parteneriat oficial cu Partidul Social Democrat, am optat ca, pentru moment, sa ne pastram angajamentele actuale de colaborare. Asa cum am mai aratat, atata timp cat PSD ramane un partener loial in Consiliul Judetean Timis, nu vedem motive pentru a exista o schimbare de optica din partea PMP.

Consideram intrevederea de astazi ca fiind una de interes pentru electoratul din judetul Timis, fiind adeptii ideii ca, pe perioada exercitarii mandatelor de alesi locali, reprezentantii PMP au obligatia sa puna interesul public inaintea celui de partid”, se mentioneaza in comunicat. (Mara Ion)

Leave a Reply