PARTENERIAT IDILIC! Teatrul National Timisoara isi trimite spectatorii la Starbucks! “De ce nu o duci la o prajitura si o cafea buna, dupa teatru?” (P)

Teatrul National Timisoara anunta, in luna iubirii, inceputul unei frumoase povesti de dragoste cu cafeneaua Starbucks din Piata Victoriei.


Cum orice Romeo are Julieta lui, orice spectacol de teatru trebuie sa se incheie cu o prajitura si o cafea perfecta pregatita de barista, mai ales cand teatrul si cafeneaua sunt pe aceeasi strada. E lucru stiut, cafenelele au vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila,  iar o seara romantica ii duce intotdeauna pe cei doi, de mana, la teatru. Emotiile sunt vii. Palpabile.

“Cand iesi de la teatru, faci cativa pasi si ai sansa sa descoperi un alt spectacol, de data asta gustativ. Inainte de Valentine’S Day si pana dupa Dragobete, orice spectator al Teatrului National care trece pragul cafenelei Starbucks din Piata Victoriei, arata biletul sau invitatia la spectacol si comanda Butterscotch Brûlée Latte  si o prajitura Lava Cake, va primi, gratuit, inca o bautura la alegere pentru cel drag, de aceasi marime ca si cea comandata”, se precizeaza intr-un comunicat al TNT.

Campania se desfasoara in perioada 13 – 25 februarie si e doar inceputul povestii de dragoste dintre cafeneaua Starbucks si Teatrul National. Povestea de dragoste incepe cu Hamlet, un spectacol dupa William Shakespeare, in traducerea remix a lui Peca Stefan si regia Adei Lupu Hausvater, si va urma. (M.I.)

Leave a Reply