STEAUA A APUS! Echipa Steaua Bucuresti nu mai exista in fotbalul mare! Gigi Becali a abandonat lupta cu Armata Romana si a inregistrat la FRF si Liga denumirea de FCSB

Fotbalul romanesc a ramas fara cel mai important brand din istoria sportului rege din tara noastra. Datorita problemelor cu armata, milionarul Gigi Becali fost nevoit sa schimbe numele celei mai galonate echipe romanesti. De azi, Steaua nu mai exista ca denumire in actele clubului. Finantatorul George Becali a declarat ca a inregistrat oficial la Registrul Comertului numele FCSB.


“Eu am schimbat numele la Registrul Comertului. Am schimbat in FCSB. Am anuntat Federatia si Liga. Nu astept pana in vara, nu stau sa ma cert cu ei. Lumea stie care e Steaua.

De aia nu mai da Alibec goluri, ca nu se mai cheama Steaua si se cheama FCSB… Haide, domne, ce naiba?! Lucrurile firesti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecatori. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lasat Dumnezeu.

Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecatori, si Lacatus, si Papa de la Roma, si fortele NATO. Nu au cum sa schimbe firea, asa e lasat de la Dumnezeu.

Nu mai stau sa ma cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, sa ii spuna Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenta. Nu stau toată ziua in stres cu Armata, eu vreau sa imi simplific viata mea. Vreti sa schimb? Bine, ma, schimb!”, a tunat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

SC FC Steaua Bucuresti SA, echipa finantata de George Becali, a pierdut, miercuri, pe 21 decembrie 2016, litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei si nu mai avea dreptul sa foloseasca numele Steaua Bucureşti.

Mai exista o cale de atac, la Curtea Suprema, dar acolo s-ar fi judecat doar eventuale vicii de procedura in luarea deciziei de la Curtea de Apel si nu fondul litigiului cu MApN. FCSB nu este un acronim si nu reprezintă o prescurtare de la o alta denumire.

Leave a Reply