AGENTII CORUPTIEI! Grefiera retinuta de procurorii DNA, dupa ce a primit o spaga de 100.000 de lei pentru a influenta sentinta intr-un dosar de omor

Procurorii DNA au decis sa puna catusele unei grefiere de la Tribunalul Bistrita Nasaud, sub acuzatia de trafic de influenta in forma continuata, dupa ce femeia ar fi primit bani si alte foloase de la o persoana, cu promisiunea ca va interveni pentru o solutie favorabila intr-un dosar de omor.


Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada august 2016 – 14 februarie 2017, Veronica Feher a pretins si ulterior a primit suma de 100.000 lei si produse alimentare de la o persoana – ruda a doi inculpati trimisi in judecata pentru savarsirea infractiunii de omor.

“Pentru aceasta suma de bani, inculpata i-a creat persoanei respective impresia ca ar avea influenta asupra magistratilor din cadrul Tribunalului Bistrita Nasaud, insarcinati cu judecarea cauzei respective, in vederea emiterii unei solutii favorabile fata de cei doi inculpati. In cursul anului 2016, Veronica Feher, procedand in aceeasi maniera, a pretins si primit de la o alta persoana mai multe produse alimentare”, sustin procurorii.

DNA precizeaza ca in acest caz Veronica Feher a creat impresia ca ar avea influenta asupra unui magistrat din cadrul Judecatoriei Bistrita, in vederea emiterii unei solutii favorabile fata de una dintre parti.

Grefiera va fi prezentata, vineri, Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. (V.E.)

 

Leave a Reply