ANTIPRIMAVARA! Politistii locali si jandarmii au sanctionat o femeie care vindea ghiocei! Marfa a fost confiscata, iar lupta impotriva evaziunii fiscale a inregistrat un nou succes de rasunet

Odata cu venirea primaverii, echipe mixte de politisti si jandarmi au inceput sa patruleze cu vigilenta sporita strazile ultracentrale, pentru a surprinde si combate puzderia de acte de evaziune fiscala cu ghiocei, zambile si toporasi.


Astfel, in cursul zilei de joi, o femeie a fost deja sanctionata pentru ca vindea ghiocei pe strada, periclitand bugetul statului.

Politistii specializati pe combaterea evaziunii din piete, targuri si oboare au prins-o in timp ce voia sa tranzactioneze buchetelele de flori la un colt de strada si i-au confiscat toata marfa.

Potrivit martorilor, femeia vindea ghiocei la colt de strada cu 1 leu buchetelul, in apropierea pietei CET din Constanta, scrie Ziua de Constanta. La un moment dat, a fost abordata de politistii locali si de doi jandarmi care i-au confiscat toata marfa.

Incidentul a fost criticat in termeni duri de oameni pe Facebook.

Evaziune fiscala eradicata in Constanta. Se intampla acum! Tanti vindea 6 buchetele de ghiocei. Inconjurata de 2 politisti locali si 2 jandarmi. Am inteles ca s-a ales cu avertisment si confiscarea….ghioceilor”, se arata in postarea lui Stefan Murarasu pe contul sau de Facebook. (V.E.)

5 thoughts on “ANTIPRIMAVARA! Politistii locali si jandarmii au sanctionat o femeie care vindea ghiocei! Marfa a fost confiscata, iar lupta impotriva evaziunii fiscale a inregistrat un nou succes de rasunet

  1. Rusine sa va fie!Oare aici se face evaziunea fiscala?Ar trebui sa faceti verificari acolo unde intradevar se fac abuzuri,dar din pacate acele firme nu sunt deranjate.

Leave a Reply