FLAGRANT! Traficant de droguri din Timisoara, retinut de procurorii DIICOT in timp ce primea marfa din Olanda! Drogurile erau comercializate prin intermediul unui magazin online

Un traficant de droguri din Timisoara a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, dupa ce, in 23 februarie 2017, a fost prins in flagrant in timp ce ridica un colet primit din Olanda, care continea 10 culturi de ciuperci halucinogene.


Cu ocazia a doua perchezitii efectuate la locuintele inculpatului din Timisoara au fost descoperite si ridicate in vederea confiscarii 15 grame mescalina, 10 grame DMT, 49 timbre LSD, 200 de grame ciuperci halucinogene uscate, 20 de grame canabis, 9 recipiente cu ulei de canabis precum si sumele de 53.551 de lei, 1.006 USD si 20 de lire.

Conform procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Arad, in cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada septembrie 2016 – februarie 2017, inculpatul a procurat in repetate randuri din Mexic, Olanda si Germania, droguri de risc si de mare risc, pe care le-a comercializat prin intermediul unui magazin online.

De asemenea, s-a mai stabilit ca inculpatul a expediat droguri unor consumatori, prin intermediul unor firme de curierat rapid sau posta. La data de 24.02.2017, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a inculpatului Oprea Alexandru Nicolae, 30 de ani, pentru o perioada de 30 de zile, acesta fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc si detinere de droguri de risc pentru consum propriu. (V.E.)

Leave a Reply