BURSA AFACERILOR! Avocatul Florin Kovacs intra in culisele Ordonantei 13, care, desi a fost abrogata, a reusit sa solidarizeze populatia Romaniei! De ce vrea PSD sa elibereze din inchisori infractorii de lux?

florin-kovacs

Dupa ce a refuzat orice oferta de inregimentare politica, indiferent de functiile cu care liderii rosii, portocalii sau albastri au venit la negocieri, avocatul Florin Kovacs revine la Bursa afacerilor, diseara, de la ora 17.30, la TV Europan Nova Timisoara (telenova.ro), pentru a diseca in patru firul rosu al Ordonantei 13.


Care sunt efectele ascunse ale modificarilor la codurile penale si de procedura penala? De ce vrea PSD sa elibereze din inchisori infractorii de lux care au praduit economia Romaniei?

Oricat de incomode ar fi, raspunsurile trebuie aflate, mai cu seama ca de-acum celebra Ordonanta 13, lansata in public de la fel de celebru ministru “Inc-o intrebare” Florin Iordache, a reusit sa solidarizeze populatia Romaniei asa cum nu s-a mai intamplat de 27 de ani incoace.

Oare de ce in politica sociala a PSD, grija pentru infractorii Romaniei este mai mare decat pentru bolnavi, pensionari, studenti, copii? Incercam sa aflam, diseara, la Bursa afacerilor, de la 17.30. (G.I.)

Leave a Reply