CATUSE POLITICE! Patronul ziarului Evenimentul zilei a dezvaluit cum a fost incatusat la DNA Brasov, dupa ce a refuzat sa-i “toarne” pe Traian Basescu si Elena Udrea

Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit ce i s-a intamplat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Brasov, anul trecut, dupa ce a refuzat sa toarne personaje importante cu care, inainte, s-a aflat in relatii stranse.


Patronul publicatiei Evenimentul Zilei a relatat ca a fost audiat 4 minute, i s-a dat o lista de oameni de turnat (Basescu, Udrea, etc) si, dupa ce a refuzat sa spuna ceva, a fost incatusat.

La Romania TV, Andronic a povestit cum procurorul care il ancheta avea scrisa ordonanta de retinere dinainte ca ziaristul sa ajunga acolo. „La mine era scrisa deja, nici nu mai conta audierea mea. M-a rugat sa trecem mai mult acolo sa nu ne facem de ras. Era totul scris. Era procurorul-sef de la Brasov. Era o formalitate, din pacate asta e realitatea”, a dezvaluit Dan Andronic.

Precizarea lui Andronic a venit dupa ce omul de afaceri Nicolae Onea a dezvaluit cum i-a transmis procurorul Mircea Negulescu, zis Portocala, de la DNA Ploiesti, faptul ca, orice ar scrie, mai devreme sau mai tarziu pleaca 29 de zile in arest.

„Nu mi-a spus nimeni sa fac un denunt impotriva lui Cosma (Mircea Cosma, fostul presedinte al CJ Prahova n.n.), mi-a cerut avocatul, primul pe care l-am avut, el tinea legatura cu Negulescu si mi-a spus ca vor sa ajunga la domnul Cosma. Eu cand am dat declaratia am dat-o pentru aflarea adevarului, sa stim adevarul ce s-a intamplat. Procurorul Negulescu se plimba pe hol si mi-a spus ca indiferent ce sriu o sa vina Mosul mai tarziu. El ma dracuia pe mine si spunea „lasa-l sa scrie ce vrea ca tot 29 de zile il asteapta”, a declarat Onea. (Vlad Enciu)

Leave a Reply