DEMISIE! Traian Basescu a demisionat din fruntea Partidului Miscarea Populara! Ioana Basescu, printre beneficiarii controversatelor ordonante adoptate, aseara, de Guvernul Grindeanu

traian-basescu

Fondatorul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al PMP.


Chiar inainte de inceperea mandatului sau de senator, in toiul manifestatiilor de strada provocate de adoptarea ordonantelor gratierii si a modificarii Codului Penal, fostul presedinte al Romaniei a anuntat ca renunta la sefia PMP pentru ca, dupa cum spune intr-un mesaj postat pe Facebook, si-a ”atins obiectivul politic”.

”Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara.

In 2014, Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul European. La legislativele din 2016 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei.

Exista o osatura sanatoasa a partidului, pe care o noua generatie de politicieni sa poata sa construiasca un partid puternic.

Eu consider ca de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului”, a anuntat Traian Basescu pe Facebook. (V.E.)

 

Leave a Reply