FURIA ROSIE! Tanara din Timisoara care a scris “Balada lui Dragnea”, atacata pe retelele de socializare! “Vai de voi tinerii crestini care incitati la ura! Rusine!”

marilena-balada-lui-dragnea

Tanara din Timisoara care a devenit cunoscuta in toata tara dupa ce a compus un cantec dedicat lui Liviu Dragnea, iar piesa a devenit virala la doar cateva ore dupa ce a fost postata pe pagina ei de Facebook, a inceput sa fie atacata pe retelele de socializare pentru convingerile sale religioase.


Marilena Mihailescu este absolventa a Facultatii de Psihopedagogie a Universitatii de Vest din Timisoara, nu are studii muzicale, dar canta in formatia unei biserici baptiste din oras. Imediat dupa aflarea acestei informatii, postacii de partid, “sfantocii”, au dat navala pe internet pentru a critica atitudinea fetei, care nu ar fi compatibila cu ecumenismul si smerenia crestina.

De altfel, Marilena Mihailescu a strans cateva dintre mesajele primite si a tinut sa le raspunda tuturor. “Unele din mesajele pe care le-am primit de la “sfantoci”, au fost: “Suntem crestini, nu asta este chemarea noastra!”, “Ti-ai batut joc.Vai de pocainta ta!”, “Asta inveți tu la Biserica?”, “Vai de voi tinerii crestini care incitati la ura! Rusine!”. Dumnezeu imi cere sa iert, dar nu imi cere sa accept pacatul unuia sau altuia! Daca esti pocait, nu inseamna ca trebuie sa fii si Prost! Nu inseamna ca trebuie sa pleci capul si sa pastrezi tacerea, sau macar de ochii lumii sa pastrezi aparentele. Din contra, Dumnezeu vrea sa iți cunoasca parerea”, a fost replica tinerei.

Cat despre “Balada lui Dragnea”, melodia care a facut-o celebra, tanara a spus ca a vrut sa faca o parodie. “Inspiratia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa in 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gandul la ceea ce se intampla zilele acestea la noi. Am vrut sa iasa o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut sa voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divortat, care traieste cu o tanara de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea si necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu.

In ultimele seri, in Piata Victoriei din Timisoara, Marilena Mihaescu a devenit sufletul manifestatiilor, a cantat impreuna cu protestatarii si a rostit chiar “Tatal Nostru” in fata multimii. (Mara Ion)

Leave a Reply