INCENDIAR! Un autotren care aducea Ford-uri noi la Timisoara, la un pas de explozie! Sase autoturisme au ars in totalitate inainte ca pompierii sa stinga focul

tir-incendiat

Un TIR ce se indrepta spre Timisoara, transportand opt autoturisme Ford noi, incarcate la Craiova, a fost la un pas de explozie pe raza localitatii Armenis, din Caras-Severin.


Platforma autotrenului a fost cuprinsa de flacari si doar interventia de urgenta a pompierilor si politistilor, care au oprit circulatia si au izolat perimetrul, au dus la evitarea unei catastrofe.

Din primele informatii obtinute de la fata locului, soferul ar fi observat ca la puntile din spate ale platformei, unde avea un distribuitor hidraulic, ies flacari. A intrat imediat intr-o parcare de pe marginea drumului, insa flacarile erau, deja, destul de mari pentru a cuprinde autoturismele din incarcatura si a se apropia de rezervorul de combustibil.

Pana la sosirea pompierilor, cinci Ford-uri au ars in totalitate, iar un al saselea autovehicul nou a fost distrus in cea mai mare parte. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au reusit sa stinga flacarile, inainte ca autotrenul sa sara in aer.

Conducatorul auto, cetatean bulgar, a scapat teafar si nevatamat, iar politistii urmeaza sa stabileasca, in urma cercetarilor, cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, daca marfa era asigurata si care este valoarea prejudiciului. (V.E.)

Sursa foto: Express de Banat

 

 

Leave a Reply