EXCLUSIV! Biroul de presa al Politiei Timis, rampa de lansare catre culmile Ministerului de Interne! Agentul principal Mirela Draghicioiu a devenit ofiter in cadrul aparatului central al Inspectoratului General pentru Imigratie

Dupa ce a depasit cea mai neagra perioada din activitatea Biroului de presa al Politiei Timis – cand a fost nevoita sa mentina imaginea inspectoratului la anumite cote de incredere publica, in ciuda acuzatiilor de coruptiei care curgeau dinspre DNA la adresa unora dintre fostii sefi ai institutiei -, agentul principal Mirela Draghicioiu a considerat ca s-a calit suficient pentru a accepta noi provocari profesionale.


Astfel, in toamna anului trecut, a decis sa-si depuna dosarul la concursul organizat de Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI), in tentativa de a ocupa unul dintre cele 12 posturi vacante de ofiter in cadrul aparatului central al IGI, prin trecerea agentilor de politie cu studii superioare in corpul ofiterilor.

Rezultatele finale au demonstrat ca mandatul de patru ani al Mirelei Draghicioiu la “butoanele” de imagine ale Politiei Timis n-a fost altceva decat o rampa de lansare catre trecerea in corpul ofiterilor.

Conform tabelelor cu mediile obtinute de cei peste 1.200 de candidati care au concurat pe cele 170 de functii vacante din cadrul IGI, publicat pe site-ul institutiei in 27 noiembrie 2016 si sters la scurta vreme, Mirela Draghicioiu a obtinut media 9,1 si primul loc pe lista posturilor de ofiter vacante, destinate subofiterilor cu studii superioare, in structura centrala a IGI.

Din data de 15 februarie 2017, dupa plecarea fostului purtator de cuvant al IPJ Timis la noul loc de munca, la Bucuresti, de cosmetizarea imaginii Politiei Timis se va ocupa, in exclusivitate, agentul principal Ancuta Morariu, insa nu este exclus ca, in perioada urmatoare, simpatica politista sa primeasca intariri.

Este vorba despre un tanar ofiter provenit de la Politia Transporturi Timisoara care, deocamdata, a fost repartizat la Sectia 2 Politie.

“Trebuie sa invatam sa acceptam si infrangerea ca fiind parte din existenta, sau o treapta spre victorie. Noi nu dorim sa fim pe campul de lupta, nu dorim sa folosim „armele”, doar urmarim interesul institutiei. Sa zambim mai mult, sa simtim mai mult, sa traim mai mult, sa iubim mai mult!”, a fost replica Mirelei Draghicioiu, in momentul in care a fost atacata de jurnalistii care voiau “ponturi” din culisele operatiunilor politienesti si nu comunicate de presa oficiale si seci.

Cu siguranta, nici succesoarea sa la conducerea Biroului de presa al Politiei Timis nu va folosi “armele”, nu va iesi pe campul de lupta al stirilor incendiare… (G.I.)

One thought on “EXCLUSIV! Biroul de presa al Politiei Timis, rampa de lansare catre culmile Ministerului de Interne! Agentul principal Mirela Draghicioiu a devenit ofiter in cadrul aparatului central al Inspectoratului General pentru Imigratie

  1. Sa le laudam pe amandoua dar pentru notorietatea pe care o au fetele prin oras. Asta si-a pierdut urma ca a plecat la Bucuresti. A mica mai are de lucrat un pic la palmares (nu ca nu ar fi stufos). Cluberii stiu de ce…si ele stiu de ce 😉

Leave a Reply