REVENIRE! Traian Basescu mai sta cateva luni la carma PMP! “Nu e vorba despre demisie, ci despre predarea graduala a atributiilor!”

Liderul PMP, Traian Basescu si-a nuantat vestea surprinzatoare privind retragerea din fruntea partidului si a explicat ca nu este vorba despre o demisie, in sensul strict al cuvantului, ci mai degraba despre un proces de tranzitie care se va incheia cu un Congres, organizat in septembrie, cand se va preda stafeta catre un lider mai tanar.


Intrebat cine este cel mai potrivit sa-l inlocuiasca la conducerea partidului, fostul presedinte al tarii a spus “O sa mai caut unul ca mine!”.

“Am inteles ca unii mi-au anuntat demisia. Va rog sa intelegeti ca vorbesc despre o predare graduala a atributiilor. Eu mi-am informat presedintii executivi ca la inceputul sesiunii parlamentare, care se intampla astazi, vom incepe un proces de predare graduala a atributiilor. Mi-as dori sa terminam in luna iulie cu acest proces, dar dupa cum se deruleaza lucrurile intr-un partid politic, cred ca vom ajunge sa facem Congres in luna septembrie”, a declarat presedintele Traian Basescu referitor la anuntul, recent, de pe pagina de Facebook. (V.E.)

Leave a Reply