SOCANT! Un lider important al PSD recunoaste ca OUG privind modificarea Codurilor penale a fost o greseala! “Daca presedintele Dragnea o corecteaza, face ceea ce trebuie!”

andronescu

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, considera ca OUG privind modificarea Codurilor penale a fost o greseala si spune ca, daca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, o corecteaza, va face ceea ce trebuie.


“Sper sa se gaseasca solutia cea mai profesionista si corecta cu putinta, in asa fel incat Romania sa isi vada de drumul ei, asa cum cred ca are dreptul fiecare dintre cetatenii acestei tari. Adica, o Romanie in care sa ne putem creste copiii si nepotii, o Romanie in care sa putem spera ca ziua de maine este mai buna decat ziua de ieri. Dupa opinia mea, cred ca a fost o greseala aceasta ordonanta, a fost greseala si pe fond si cred ca daca presedintele Dragnea o corecteaza, face ceea ce trebuie”, a declarat Ecaterina Andronescu, sambata, la Romania TV.

Aceasta reactie vine la o zi dupa ce vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, primarul Iasului, a acuzat faptul ca Ordonanta 13 a umbrit toate masurile bune ale PSD si ca trebuie abrogata imediat, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, demis.

De asemenea, si fostul deputat PSD, Aurelia Cristea, a dezvaluit zilele trecute, dupa ce a demisionat din PSD, ca o asa dictatura in partid ca a lui Liviu Dragnea nu a fost nici pe vremea lui AdrianNastase. (Mara Ion)

Leave a Reply