DECES SUSPECT! Un agent de politie a murit la doar 49 de ani, in urma unui infarct! Era trimis in judecata in dosarul “Mafia carbunelui”

Un politist implicat in dosarul “Mafia carbunelui“ a decedat la doar 49 de ani, in urma unui infarct.


Agentul de politie Daniel Ungureanu activa in cadrul Politiei Turceni, la Brigada Rutiera, iar miercuri seara, in jurul orei 22, i s-a facut rau.

Sotia acestuia a sunat la Ambulanta, insa medicii care au venit la fata locului si au incercat sa-l resusciteze nu au mai reusit sa-i salveze viata.

Daniel Ungureanu era judecat, alaturi de alti 12 oameni ai legii, in celebrul dosar „Mafia carbunelui“, in care acuzatiile sunt de luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual.

Dosarul, aflat pe rolul Tribunalului Gorj, ii vizeaza pe urmatorii: Gheorghe Milodin, Stefan Gaman, Nicolae Milodin, Constantin Manolache, precum şi Florin Glaje, Marinel Staicu, Daniel Ungureanu, Gheorghita Valceanu, Sevastian Udrea, Gheorghe Vladutu, Dan Ciuciuc şi Paul Marin Gheara.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie şi Justitie a stabilit ca, in perioada 2014 – septembrie 2015, inculpatii, agenti de politie care patrulau pe ruta Motru – Rovinari – Turceni – Tantareni, judetul Gorj, au protejat persoane care transportau şi comercializau carbune sustras de pe benzile de transport apartinand Complexului Energetic Oltenia, fara a avea documente de provenienta şi pe care il valorificau ulterior catre beneficiari din judetul Gorj şi din judetele limitrofe.

Anchetatorii au stabilit ca sustragerile de carbune se derulau in special pe traseul benzilor transportoare catre Termocentrala Rovinari, in zonele in care circuitul de benzi este amenajat de-a lungul gospodariilor unor cetateni ai localitatilor Roşia Jiu şi Rogojelu. Lignitul era descarcat in gradinile proprii, pentru ca ulterior sa fie incarcat in mijloacele de transport (autoutilitare sau camioane) apartinand proprietarilor gospodariilor sau altor persoane fizice ce detineau astfel de mijloace de transport cu capacitatea cuprinsa intre 3,5 si 16 tone.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, familia politistului va beneficia de un ajutor de deces, iar colegii agentului, de la Politia Turceni, vor strange si ei bani pentru a sprijini financiar familia indoliata, anunta GDS.ro. (V.E.)

 

Leave a Reply