LIBERI! Procurorul timisorean Dragos Olteanu, impresionat de drama santajistei din Baia Mare! Prinsa in flagrant cu 20.000 de euro estorcati de la un om de afaceri, femeia si complicii sai vor fi cercetati in libertate

Dupa cateva ore de audieri, santajistii din Baia Mare prinsi in flagrant la Timisoara in timp ce primeau 20.000 de euro de la un om de afaceri, au fost lasati in libertate.


Procurorul Dragos Olteanu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, a considerat ca nu se impune retinerea celor trei persoane, in ciuda faptului ca, ultimele trei luni, au hartuit si amenintat un om de afaceri timisorean sa plateasca 20.000 de euro pentru a nu i se distruge familia si imaginea publica.

Amenintarile santajistilor Alina Patricea, sustinuta de fostul iubit, interlopul Bogdan Sas, dar si de Emil Blaga, avocat in Baroul Satu Mare, au fost “impletite” in jurul informatiei socante ca omul de afaceri ar avea un copil din flori, in varsta de 12 ani, rezultat in urma unei relatii pasagere pe care acesta ar fi avut-o cu baimareanca Alina.

Paradoxal, femeia a divortat nu cu mult timp in urma, dupa ce sotul acesteia si-a facut un test de paternitate si a constatat ca nu este tatal biologic al fiului sau. In aceste conditii, femeia si-a adus aminte de fostul iubit din Timisoara, caruia i-a adus la cunostinta ca are un copil in varsta de 12 ani si ca ar fi cazul sa-i dea niste bani. 20.000 de euro, pentru achizitionarea unei garsoniere in Baia Mare.

“Dupa aceea, nu vei mai auzi nici de mine, nici de copil”, i-a garantat femeia, promisiune intarita violent si de durul Bogdan Sas.

Abia intrat in profesia de procuror, in conditiile in care in 2013 a fost admis la Institutul National al Magistraturii, iar in toamna anului trecut a promovat examenul de capacitate, constanteanul Dragos Olteanu a fost impresionat, probabil, de drama femeii, divortata si avand in intretinere doi copii minori. In aceste conditii, a decis lasarea in libertate a celor trei santajisti. “In viata mea nu am vazut un procuror atat de dezinteresat si superficial. El se tot grabea cu audierile, eu il temperam – stai domnule sa aflam adevarul. Nu pot sa cred ca nu le-a dat macar 24 de ore in spatele gratiilor. Noroc ca scapam de el, pentru ca dosarul va fi declinat catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, avand in vedere ca este implicat si un avocat“, a protestat Florin Kovacs, avocatul partii vatamate. (G.I.)

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply