Conducerea IPJ Timis a luat prima masura in cazul politistului care a provocat scandal intr-un restaurant! Fostul luptator de la mascati si-a cerut scuze pentru “caderea nervoasa”

Cercetat disciplinar de conducerea Politiei Timis, dupa scandalul provocat in urma cu doua saptamani intr-un restaurant din Timisoara, agentul de politie Adonis Malancus asteapta verdictul Biroului de Control Intern.


Pana atunci, pentru a fi izolat de prietenii din lumea interlopa si, totodata, pentru a-l feri de tentatia vreunei razbunari, sefii IPJ Timis au decis sa-l detaseze la un post de politie din mediul rural.

De altfel, revenit la sentimente mai bune fata de proprietara restaurantului Caprice, care i-a facut plangere disciplinara si a trimis-o inclusiv la IGPR si conducerea MAI, politistul Adonis Malancus si-a cerut scuze pentru atitudinea reprobabila.

“A fost ceva regretabil ceea ce s-a intamplat! Ce pot sa mai spun? Imi cer sincere scuze. Am avut o perioada grea, probabil am avut o cadere nervoasa. Sper sa-mi acceptati scuzele”, este mesajul transmis Lilianei Covaci.

In aceste conditii, patroana de la Caprice a renuntat la ideea unei plangeri penale pentru tulburarea linistii si ordinii publice, cainta fostului luptator de la mascati valorand, in opinia sa, mai mult decat o trimitere in fata procurorilor. (G.I.)

 

One thought on “Conducerea IPJ Timis a luat prima masura in cazul politistului care a provocat scandal intr-un restaurant! Fostul luptator de la mascati si-a cerut scuze pentru “caderea nervoasa”

  1. Afirmatia acestui politist derbedeu ca a avut o cadere nrrvoasa il face INCOMPATIBIL cu ocupatia de politist.Trebuie scos din randurile politistilor!!! Ce control psihologic a efectuat,daca are caderi de””comportament””???

Leave a Reply