Mai bine hot decat prost! Miliardarul Ion Tiriac a anuntat ca va construi locuinte pentru corporatisti in Bucuresti, Timisoara si Brasov

In tentativa de a mai estompa efectele de imagine dezastruoase ale discursului redundant de acum cateva zile, cand miliardarul Ion Tiriac a anuntat ca intre un prost si un hot, prefera hotul, Grupul Tiriac a lansat in spatiul public informatia ca, in perioada urma­toare, va demara noi proiecte reziden­tiale in Bucuresti, dar si in marile orase din Romania unde piata imo­biliara a prins, din nou, avant.


Decizia vine in contextul in care holdingul fostului tenisman a demarat vanzarile la cea de-a patra faza a proiectului Residenz din Chitila, estimata sa se incheie in prima parte a anului viitor.

„Am urbanizat o serie de terenuri de la nivelul grupului si lucram la o serie de PUZ-uri (Planuri Urbanistice Zonale – n.r.) pentru a dezvolta proiecte cu o componenta majoritara de rezidential in Bucuresti, Timisoara si Brasov. Grupul are experienta pe astfel de proiecte datorita dezvoltarii Residenz“, a spus Bogdan Cernescu, di­rector general al Tiriac Imobiliare. (Mara Ion)

 

Leave a Reply