PORTAVOCEA CETATII! Interlopul din Baia Mare care a santajat un om de afaceri din Timisoara, prins in flagrant de politisti, “aparat” de fostul lider al galeriei Comando Viola Ultra Curva Sud! AUDIO

Cazul interlopului din Baia Mare, Bogdan Sas, care a santajat un om de afaceri din Timisoara sa plateasca 20.000 de euro pentru a-si salva imaginea publica, reputatia si viata de familie, a intrat in atentia unui personaj ilustru al orasului de pe Bega, justitiar de conjunctura, care s-a remarcat anul trecut prin identificarea catorva hoti de buzunare folosind doar o simpla portavoce.


Probabil, pastrata de pe vremea cand infractorul Marian Iancu avea parte de coregrafii dragastoase si sustinere neconditionata din partea galeriei Comando Viola Ultra Curva Sud.

Cristian Brancovan, 36 de ani, a decis, deja, ca politistii care i-au prins in flagrant pe cei trei santajisti din Satu Mare, la o pensiune de langa Timisoara, exact dupa ce au incasat 20.000 de euro, sunt nevinovati, pentru ca asa spune procurorul Dragos Olteanu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Acelasi procuror care, in opinia lui Brancovan, s-a dovedit un profesionist desavarsit in cazul hotilor de buzunare prinsi cu ajutorul portavocii alb-violete.

Motiv pentru care liderul polist, dupa ce a fost audiat ca martor in dosar, i-a cerut chiar si prietenia. Asadar, trecand peste nevoia acuta de publicitate a unui personaj care, ani si ani, din tribunele stadionului Dan Paltinisanu, a slujit interesele infractorului Marian Iancu, sub pretextul ca a fost “manipulat sentimental”, vom incerca sa aratam ca procurorul Dragos Olteanu a avut o serie de probe si ca, in cazul santajistilor din Satu Mare, putea sa-si permita profesionalismul dovedit macar in dosarul hotilor de buzunare. Inregistrari audio cu un puternic impact emotional…

Poate domnia sa nu a audiat inregistrarile puse la dispozitie de partea vatamata, motiv pentru care a refuzat sa participe la flagrantul pus la cale de politisti, insa un lucru este clar: n-ar trebuie sa accepte ca deciziile sale sa fie cenzurate sau sustinute prin portavocea destul de ragusita a lui Brancovan.

“Sper ca timisorenii sa fie constienti ca locuiesc intr-un oras nesigur si sa-si poarte singuri de grija, pentru ca, din cate se vede, Politia nu ne ajuta cu absolut nimic”, spunea liderul alb-violet in urma cu un an, discurs care se apropie sensibil de trasaturile infractiunii de defetism, inchisoare de la 5-15 ani!

Noroc ca Romania nu se afla in timp de razboi, pentru ca aceasta infractiune sa-si intre in drepturi, iar conflictul pare sa domine doar mintea unor indivizi certati cu legile penale, tinuti in brate de portavocile cetatii, vanatorii neobositi de momente si situatii cu rating ridicat, obligatorii in tentativa lor disperata de reconstructie a imaginii publice. (G.I.)

One thought on “PORTAVOCEA CETATII! Interlopul din Baia Mare care a santajat un om de afaceri din Timisoara, prins in flagrant de politisti, “aparat” de fostul lider al galeriei Comando Viola Ultra Curva Sud! AUDIO

  1. Sa fim serioși, Brancovan își alege ținte și mai apoi le șantajează pentru a obține bunuri, bani sau foloase. Acum are în vizor rețeaua Kaufland, (se spune ca videoul de reabilitare i-a costat pe nemți vreo 70.000 de euro) și Aeroportul Internațional Timișoara, de unde spera sa primească ceva de la hotul de Idolu. L-a avut în cătare și pe Robu, care i-a achitat taxa de smecher prin intermediul avocatului lui Tuducan. Mare justițiar! Ma lăsați?!? Voi credeți ca banii pentru concediile continue în care se tot preumbla cad din cer? După ce nu a mai fost Marian Iancu , băiețelul a trebuit sa se reorienteze. Și de aici chiar ies bani serioși. Plus imagine fructificabila politic. Alooo, DIICOT, verificam și noi din ce trăiește Brancovan?

Leave a Reply