Ofiter de politie amendat de Judecatoria Timisoara, din cauza recuzarii abuzive a completului de judecata! Inspectorul sef adjunct Dan Stoicanescu, citat ca martor in dosar

 

Aflat in litigiu cu un jurnalist de la Impact Press, dupa aparitia unui articol de presa pe care l-a catalogat prea incomod pentru imginea sa publica, comisarul sef Gheorghe Jurca, ofiter la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, a incercat sa faca tot posibilul pentru a bloca audierea in proces a sefilor din fruntea Politiei Timis, care au fost citati ca martori in dosar.


Dupa o prima recuzare a judecatorului din acest dosar, sub motivatia ca n-ar putea fi obiectiv din cauza unei pretinse relatii dintre o ruda a magistratului si un avocat al apararii, a urmat o a doua recuzare a aceluiasi judecator, prin care s-a incercat amanarea audierii fostului sef de la SICE, comisarul sef Dumitru Pavel.

Astfel, a doua cerere de recuzare nu numai ca a fost respinsa de un alt complet de judecata, dar comisarul sef Gheorghe Jurca s-a trezit si cu o amenda de 400 de lei. “Am solicitat amendarea reclamantului, intrucat a folosit in mod abuziv institutia recuzarii, tocmai pentru a tergiversa solutionarea acestui proces! De altfel, a doua cerere de recuzaree a fost cat se poate de subita si surprinzatoaree pentru judecator, in conditiile in care reclamantul nu achitase nici macar taxa de timbru judiciar obligatorie in astfel dee situatii”, ne-a declarat avocatul Florin Kovacs.

La termenul de vineri, 24 martie, a fost citat ca martor si inspectorul sef adjunct Dan Stoicanescu, insa acesta a solicitat o amanare a audierii, fiind ocupat cu manifestarile dedicate Zileei Politiei. Urmatorul termen, in data de 5 mai. (Vlad Enciu)

2 thoughts on “Ofiter de politie amendat de Judecatoria Timisoara, din cauza recuzarii abuzive a completului de judecata! Inspectorul sef adjunct Dan Stoicanescu, citat ca martor in dosar

  1. Nea Ghita, nu te demoraliza! Inainte cu tupeu ! Se vede ca nea Covaci e pe avarie si nu mai are argumente. Asa l-a facut si pe nea Sorin…… dar ma rog….. Deci, tupeu si adrenalina. Te pupam dulce… Sfat : Stai ferit, in spatele lui si asteapta momentul cand se apleaca. Suntem cu tine ! Juristul si colegii.

  2. Stai ferit și pupa l dulce pe avo Covaci și tu juristule comentatoru’ tulii, bineinteles din spate, când se apleacă:))

Leave a Reply