Scandal intre Malin Bot si Lucian Mindruta! “Daca acum cauza #Rezist e cauza lui Malin Bot, va rog sa ma scoateti de pe lista!”

Daca acum cauza #Rezist e cauza lui Malin Bot, va rog sa ma scoateti de pe lista, a scris pe facebook jurnalistul Lucian Mindruta, sustinator al protestelor #rezist.


“Ieri am scris despre intalnirea de la Bruxelles o opinie personala. Si anume, faptul ca eu cred ca trebuie sa ne spalam rufele in familie. Sa ne luptam pentru ideile noastre aici si sa mergem, cand am terminat, cu o singura voce la Bruxelles. Azi, unul dintre cei care a fost acolo ma acuza de tradare a Cauzei. Are dreptate. Daca acum cauza #Rezist e cauza lui Malin Bot, va rog sa ma scoateti de pe lista. E prea misto s-o stric eu!“, sustine Mindruta, citat de flux24.ro

Malin Bot a fost printre cei prezenti la dezbaterea din comisia LIBE din Parlamentul European. El a fost recent concediat de la cotidianul România Libera. Potrivit B1 TV, scandalul intre jurnalistii Malin Bot și Lucian Mindruta, sustinatori ai protestelor #Rezist, a inceput pe Facebook, cand cei doi si-au adresat diverse acuzatii din cauza OUG 13. (V.E.)

Leave a Reply