8 MARTIE CAZON! Femeile care poarta uniforma bleu-jandarm din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara, sarbatorite cu flori si cadouri

Ziua Internationala a Femeii a fost marcata atat pe strazile Timisoarei, unde politistii si pompierii au oferit flori doamnelor si domnisoarelor aflate in trafic, cat si la aeroport sau in institutiile cazone.


Una dintre unitatile militare unde femeile au fost sarbatorite intr-un cadru festiv a fost si cea a Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara. “Ca in fiecare an, la inceput de primavara, jandarmii timisoreni au oferit colegelor flori, alaturi de martisoare, multumind pentru faptul ca le sunt alaturi in misiunile si in activitatile pe care le desfasoara. Femeile ce poarta uniforma bleu-jandarm si care sunt incadrate in Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, se regasesc atat in structurile de ordine publica cat si in cele de suport logistic, financiar-contabil sau secretariat”, ne-au comunicat jandarmii.

Un gest de suflet care vine sa confirme faptul ca, in momentele speciale, jandarmii pot renunta la austeritatea patrularilor si interventiilor in forta pe strazile Timisoarei. (Mara Ion)

Leave a Reply