ACCIDENT! Autocar lovit de tren in Timis, dupa ce soferul nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferata! Nicio persoana nu a fost ranita, doar pagube materiale

Un autocar in care se aflau sase persoane a fost lovit de un automotor, in zona localitatii Comlosu Mare, din judetul Timis, in urma impactului nicio persoana nefiind ranita, astfel ca accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.


“Un barbat in varsta de 57 de ani a condus un autobuz pe DN59C, intre localitatile Comlosu Mare si Teremia Mare, iar la trecerea la nivel cu calea ferata, prevazuta cu indicatorul ‘Stop’, nu s-a asigurat corespunzator si a fost acrosat de un tren. In urma accidentului, nicio persoana nu a fost ranita, rezultand doar pagube materiale”, a declarat Ancuta Morariu.

Potrivit sursei citate, o femeie a fost preluata de ambulanta pentru a fi transportata la spital, insa in drum spre unitatea medicala aceasta si-a revenit complet, astfel ca a refuzat ajutorul medicilor.

La locul accidentului, au intervenit si pompierii cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si doua ambulante. (V.E.)

Sursa foto: www.libertatea.ro

Leave a Reply