ANCHETA INTERNA! Comportamentul de interlop al unui politist din Timis, cercetat de ofiterii Biroului Control Intern! Echipajul de jandarmi care a asistat pasiv la violentele politistului, chemat la raport

Scandalul provocat de agentul de politie Adonis Malancus, in urma cu o saptamana, la restaurantul Caprice din Timisoara, face obiectul unei anchete interne dispusa de conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.


“In interesul verificarilor care se efectueaza in lucrarea cu nr. 118033/02.03.2017, avand ca obiect sesizarea dvs, pentru lamurirea starii de fapt semnalate si solutionarea cu celeritate a lucrarii, rugam sa ne puneti la dispozitie, in cel mai scurt timp, pe un suport optic, inregistrarile video la care ati facut referire”, se precizeaza intr-o adresa semnata de chestorul Ion Mirescu.

De asemenea, la sesizarea proprietarei restaurantului Caprice, care a reclamat pasivitatea unui pluton de jandarmi in fata agresivitatii agentului de politie, a raspus si comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, colonelul Nicolae Slev.

“Din verificarile efectuate a rezultat ca echipajul susmentionat face parte din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara”, se mentioneaza in raspunsul primit de la IJJ Timis, cu precizarea ca sesizarea a fost redirectionata spre Gruparea Mobila.

Cititi: http://www.impactpress.ro/2017/03/scandal-politistul-timisorean-adonis-malancus-a-provocat-spargeri-intr-un-restaurant-dupa-ce-nu-a-mai-fost-servit-cu-alcool-ne-a-amenintat-ca-ne-executa-si-tinea-mana-ostentativ-pe-pistol-se/

Reamintim ca in noaptea de 27 spre 28 februarie, dupa ora 2, agentul de politie Adonis Malancus, de la Sectia 4, fost luptator la Departamentul de Politie pentru Interventie Rapida (DPIR), a terorizat personalul restaurantului Caprice, dupa ce a fost refuzat sa mai fie servit cu bauturi alcoolice. Pe filmarea care a intrat si in posesia Impact Press se observa comportamentul agresiv al politistului aflat sub influenta bauturilor alcoolice, momentul in care sparge sticle de bere.

De altfel, aceasta inregistrare va fi prelucrata si prezentata si de Impact Press, pentru a demonstra comportamentul de interlop al unui politist, a carui misiune profesionala tine de apararea ordinii si sigurantei publice. (G.I.)

4 thoughts on “ANCHETA INTERNA! Comportamentul de interlop al unui politist din Timis, cercetat de ofiterii Biroului Control Intern! Echipajul de jandarmi care a asistat pasiv la violentele politistului, chemat la raport

  1. Nu are nici o treaba omul ala cu sectia 4, si daca habar nu ai ce inseamna un pluton…mai bine …nu mai scrie tampenii

  2. La ora actuala toti cei implicati, jandarmi, mascati, nemascati, politisti, inclusiv bruta care a declansat totul, trebuiau concediati.

    A numarat cineva cati politisti au fost arestati pentru coruptie in Timisoara ? Sefii politiei Timis au fost arestati, zeci de gangsteri din politie au fost arestati. Idem judecatorii.

    Daca sefii sunt asa de corupti, cum or fi oare subalternii ?

  3. Doamna patroana lasati va rog un numar de contact sa va spun cum isi bat joc angajatii dvs de noi care comandam acasa.comand de 3 ani si puteam sa va fac n plangeri la Protectia Consumatorilor si nu am facut o niciodata.Dar angajatii dvs sunt sub orice critica

Leave a Reply