BREAKING NEWS! Criminalul din Oradea s-a sinucis! Adrian Hladii a sarit de la etajul patru al blocului in care a fost prins de politisti si a murit in drum spre spital

Interlopul din Oradea dat in urmarire nationala, dupa ce, miercuri, a impuscat in cap o tanara si a ranit un barbat, a fost prins, sambata, intr-un apartament din Oradea. Disperat, in tentativa a scapa de politisti, Adrian Hladii a sarit de la etajul patru al imobilului in care a fost “incoltit”, suferind rani extrem de grave iar la impactul cu solul. Dupa cum transmite corespondentul MEDIAFAX, criminalul a decedat in drum spre spital.


„Politistii si procurorul de caz au descins intr-un imobil din Oradea iar barbatul a sarit de la etajul patru, unde se afla apartamentul in care locuia, si a suferit rani extrem de grave. A fost chemat un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor, iar in drum spre spital barbatul a decedat”, au declarat sursele citate.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Maria Cotrau, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca anterior, pe numele lui Adrian Hladii se ceruse de catre procurori un un mandat de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor, omor, uz ilegal de arma si port ilegal de arma.

Tanara impuscata mortal de Hladii, Dalia Duca, 24 de ani, fiica unui fost politist de la IPJ Bihor, a fost inmormantata, sambata, in Oradea. (G.I.)

Leave a Reply