CHERMEZE SECRETE! Ilie Sarbu, invitat la ziua de nastere a generalului SRI Florian Coldea, alaturi de judecatori si procurori celebri! Posibila explicatie a imunitatii fostului lider al PSD Timis in fata Justitiei

Dezvaluiri extrem de interesante facute, astazi, de jurnalistul Dan Andronic, in ziarul Evenimentul zilei, care vin sa confirme faptul ca SRI si-a deschis campuri tactice nu numai in Justitie, ci si in Guvern, Politie, SPP, DGIPI, ANAF, ANI si chiar la varful partidelor politice.


Patronul EVZ spune ca exista dovezi privind prezenta capilor Justitiei si ai altor institutii importante ale statului roman la intalnirile cu sefii SRI, intrucat de fiecare data, la aceste agape, era prezent fotograful oficial al serviciului de informatii care imortaliza persoanele la sosire.

Pretextul acestor intalniri erau partidele de tenis pe care Victor Ponta si Liviu Dragnea le-ar fi jucat in compania cuplului Florian Coldea – George Maior, insa si aniversarea unor zile de nastere la vilele de protocol ale SRI. Spre exemplu, ziua de nastere a generalului Florian Coldea, fost prim-adjunct al sefului SRI, a fost sarbatorita si in 2013, si in 2014, in luna septembrie, la celebra K2, vila de protocol a SRI aflata pe bulevardul Mircea Eliade nr. 40, din Bucuresti.

Dan Andronic dezvaluie ca la acele evenimente private au fost prezenti atat politicieni, cat si oameni extrem de importanti din Justitie, procurori si judecatori, si o serie de generali din Ministerul de Interne.

Printre politicienii convocati de Florian Coldea la ziua sa de nastere, Andronic ii nominalizeaza pe premierul de atunci, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Teodor Melescanu, Vasile Blaga, Vasile Dancu si, nu in ultimul rand, lista vipurilor din campul tactic era mai mereu completata cu timisoreanul Ilie Sarbu, la vremea respectiva liderul senatorilor PSD si vicepresedinte al partidului.

Prezenta socrului lui Victor Ponta la aceste chermeze extrem de restranse poate explica, intr-o oarecare masura, de ce Justitia ramane complet oarba la complicitatile lui Ilie Sarbu in dosarele de coruptie cu prejudicii de sute de milioane de euro, in care si-au pierdut libertatea sau functiile fosti colaboratori de-ai sai, printre care Viorel Hrebenciuc sau Adam Craciunescu. (Vlad Enciu)

Leave a Reply