Jurnalistul Malin Bot vine la emisiunea Bursa Afacerilor, difuzata de TV Europa Nova Timisoara, pentru a dezvalui cum incearca mafia politica sa-l lichideze profesional si economic!

Concediat de la conducerea editiei online a Romaniei libere si hartuit prin instantele de judecata de catre patronul ziarului Evenimentul zilei, Dan Andronic, pentru plata unor daune in valoare de 30.000 de lei, jurnalistul Malin Bot rezista in continuare pe meterezele presei care refuza compromisurile cu mafia politica.


“Eu cred ca nu am gresit si mai cred ca indiferent daca reusesc sau nu planurile perverse pe care le uneltesc personaje ca Andronic, pentru a ma lichida profesional si economic, am facut ceea ce trebuia sa fac. Mi-am facut datoria de ziarist, refuzand sa devin o coada de topor in mana unor indivizi care cred ca pot sa-si rezolve problemele daca procedeaza dupa modelul lui Dan Voiculescu.

Nu puteam, dupa 22 de ani de cariera profesionala in care am luptat pentru niste principii, sa ma transform intr-o unealta a mafiei din politica, pentru ca asta voia Andronic de la mine, din momentul in care el, Udrea si Basescu au inceput sa aiba probleme cu Justitia. Procesul de transformare a EVZ in Antena 3 a inceput treptat, dar au fost trei praguri definitorii ale acestei transformari. Daca eu am gresit, totusi, cu ceva si instanta spune asta, imi voi asuma consecintele greselii mele, aşa cum va dispune Justiția”, spune Malin Bot intr-o postare pe blogul personal.

In opinia sa, este unul dintre cele mai scandaloase momente din istoria presei romanesti este acela in care un individ judecat pentru un prejudiciu de 9,5 milioane de euro s-a apucat sa calce in picioare un amarat de jurnalist. Pentru a-i fi platite daune de 30.000 de lei.

Despre razboiul lui Malin Bot cu Dan Andronic si Antena 3, dar si despre alte razboaie ale jurnalistului banatean dat afara de la Romania libera pentru ca a participat la protestele din Piata Victoriei, din Timisoara, puteti afla diseara, de la ora 19, urmarind emisiunea Bursa Afacerilor de la TV Europa Nova (www.telenova.ro). (G.I.)

 

Leave a Reply