Premierul Sorin Grindeanu a participat la parastasul de 7 ani a unui cunoscut jurnalist, corespondent de razboi pentru Antena 1 si Antena 3! “Cred ca toti ii simt lipsa!”

Desi vine rar acasa de cand a fost numit in functia de prim ministru al Romaniei, Sorin Grindeanu a facut tot posibilul sa fie prezent la Timisoara in acest weekend, pentru a participa la parastasul unui fost jurnalist.


Seful Executivului a tinut sa fie alaturi de familia si apropiatii jurnalistului Mile Carpenisan, sambata, la parastasul de 7 ani.

“Nu poti sa spui doar doua vorbe despre Mile Carpenisan, si nu vorbesc ca prim ministru. Eu am venit aici ca si fost prieten al lui Mile si, ma rog, cred ca toti ii simt lipsa. Dumnezeu sa-l ierte”, a declarat Sorin Grindeanu jurnalistilor prezenti la poarta cimitirului de pe strada Rusu Sirianu.

De altfel, in perioada in care Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timisoarei, a sustinut propunerea breslei jurnalistilor ca o strada din oras sa poarte numele lui Mile Carpenisan, ceea ce s-a si intamplat.

Jurnalistul Mile Carpenisan a incetat din viata in data de 22 martie 2010, la doar 34 de ani, dupa ce, in urma unei operatii, a suferit un blocaj renal, urmat de un soc septic fatal.

A devenit cunoscut ca jurnalist de razboi, gratie corespondentelor sale din Iugoslavia, Kosovo, Irak si din zonele afectate de tsunami-ul asiatic. El a fost timp de mai bine de 10 ani corespondent special al posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, pana in 2008, cand a ales sa lucreze ca freelancer. (G.I.)

Leave a Reply