Tanara din Timisoara care si-a ucis iubitul cu mai multe lovituri de cutit, la prima aparitie in fata judecatorilor! “Ma obliga sa ma prostituez!”

Inca de la prima aparitie in fata judecatorilor de la Tribunalul Timis, care a avut loc la termenul din 16 martie, tanara din Timisoara care si-a ucis concubinul cu mai multe lovituri de cutit si-a recunoscut fapta si a solicitat sa fie judecata in procedura simplificata.


Cristina Raceanu, 18 ani, a declarat in fata instantei ca nu a avut discernamant in momentul in care l-a injunghiat pe iubitul ei, Dan Ardelean, 48 de ani, si ca nu a realizat nimic prin acest act de violenta extrema.

Ea a povestit cum l-a cunoscut pe Ardelean si imprejurarile in care, spre sfarsitul relatiei, barbatul a ajuns sa o oblige sa se prostitueze.

„La inceput nu am avut o relatie. Am avut nevoie de o familie si ei m-au luat la ei in casa si m-au iubit. Am inceput relatia cu el la 16-17 ani. Am fost cu el la psihiatru, am luat pastile, am fost diagnosticata cu schizofrenie usoara si anxietate. Ma evita, ma respingea in unele momente. Ma si lovea, m-a strans de gat, m-a lovit cu piciorul. La noi in casa veneau persoame dubioase. Ma obliga sa ma prostituez. Avea schimbari de comportament si el”, a declarat tanara, conform adevarul.ro.

Fratele lui Dan Ardelean, fiica acestuia si mama victimei s-au constituit parte civila in dosar solicitand, in total, daune morale de 1,5 milioane de euro. Cristina Raceanu risca o pedeapsa cuprinsa intre 10 si 25 de ani de inchisoare. (G.I.)

 

Leave a Reply