Un arab din Timisoara, ales in functia de presedinte al PRM Timis! “Decat nationalisti de forma, sunt mai de preferat oamenii care vor sa se implice in revenirea partidului in gratiile electoratului!”

Aflata in plin proces de recastigare a increderii electoratului banatean, in contextul revirimentului curentului nationalist din Europa, filiala Timis a Partidului Romania Mare a decis sa faca o schimbare de management politic si deschida portile biroului executiv judetean si catre patrioti romani de alta nationalitate.


Astfel, duminica, 26 martie, la Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri, delegatii PRM Timis l-au ales in functia de presedinte pe Aboultef Gassan, patriot roman de nationalitate siriana, care a preluat conducerea interimara a organizariei, in vara anului trecut, dupa moartea fostului lider, Grigore Trif. 

Aboultef Gassan a fost ales, in vara lui 2013, presedinte al filialei Timisoara a PRM. Este membru PRM din 1998, insa cetatenia romana si-a dobandit-o dupa ce, in 1986, a absolvit, Facultatea de Medicina din Timisoara. In prealabil, actualul presedinte al PRM Timis a absolvit, in Siria, o facultate de constructii.

Cel mai infocat sustinator al sau in tentativa de a prelua, oficial, conducerea nationalistilor din Timis a fost presedintele PRM Timisoara, Gheorghe Marinescu. “Nu conteaza daca esti roman sau de alta nationalitate, daca lupti pentru binele Romaniei, pentru unirea romanilor. Desi, initial, conducerea centrala a partidului a incercat sa blocheze aceasta candidatura, atitudinea liderilor de la centru s-a schimbat dupa ce l-au cunoscut pe Aboultef Gassan. Decat nationalisti de forma, sunt mai de preferat oamenii care vor sa se implice in revenirea partidului in gratiile electoratului, sa fim ce-am fost si mai mult decat atat”, ne-a declarat Gheorghe Marinescu.

Leave a Reply