SOC! Un consilier judetean din Timis este acuzat ca si-ar fi batut sotia si risca excluderea din partid! “A plecat de acasa de un an, nu stiu ce vrea sa insceneze!”

Meciurile politicii timisene au ajuns in faza “play-off” si un consilier judetean al PNL Timis risca retrogradarea intr-o liga inferioara sau excluderea din partid, dupa ce sotia sa a depus o contestatie pe Facebook, in care a reclamat faptul ca, nemeritat, pe teren propriu, ar fi fost agresata fara ca arbitrii sa fi intervenit.


Sofia Loredana Pascuta a publicat o fotografie pe contul sau de socializare, in care reclama faptul ca a suferit un “antrenament pe sotie”, cu aluzie la Adrian Pascuta, fara ca acuzatiile sale sa fie sustinute de vreun certificat medico-legal sau, macar, de vreun proces-verbal de sanctionare a partenerului sau de viata.

Trecand peste graba cu care o parte a presei a publicat fotografia cu femeia batuta, plus anumite comentarii din partea unor cititori indignati, se impunea ascultarea celeilalte parti si, in virtutea prezumtiei de nevinovatie, scoaterea acestui caz din zona violentei domestice, mai cu seama ca Adrian Pascuta este finul ministrului Olguta Vasilescu.

“Sotia mea a plecat de acasa acum un an, dupa ce si-a gasit un iubit mai tanar. Eu am grija de toti cei trei copii. Pana acum nu a inaintat actele de divort, dar probabil ca avocatul o invata cum sa faca pentru a nu-si recunoaste propria culpa. Nu stiu ce s-a intamplat, cine a batut-o, ce vrea sa insceneze!“, ne-a declarat consilierul judetean Adrian Pascuta.

Deocamdata, nu am reusit sa aflam si opinia Sofiei Pascuta, desi domnia sa putea sa-si lase si numarul de telefon langa fotografia cu vanatai si cucuie, pentru a explica motivele “antrenamentului pe sotie”, daca demersul sau nu ar fi vizat doar discreditarea publica a partenerului sau de viata.

“Daca se dovedeste ca este asa, trebuie sa i se ceara sa se retraga din organizatia din care face parte”, a comentat presedintele interimar al PNL Timis, Nicolae Robu. (G.I.)

 

Leave a Reply