Cine trage sforile pentru functia de sef al Politiei Municipiului Lugoj, eliberata de la 31 martie? Comisarul sef Traian Tatar a revenit la Biroul Inspectie Interna din cadrul IPJ Timis

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Timis este preocupata, in aceste zile, de numirea unui nou sef in fruntea Politiei Municipiului Lugoj, dupa ce detasarea unui ofiter din cadrul inspectoratului pe aceasta functie a a ajuns la termen.


Comisarul sef Traian Tatar a fost imputernicit la comanda Politiei Lugoj in urma cu sase luni, respectiv de la data de 1 octombrie 2016, iar in urma cu cateva zile, in 31 martie, detasarea sa in orasul de pe Timis a luat sfarsit.

Surse din interiorul IPJ Timis ne-au dezvaluit ca Traian Tatar nu-si mai doreste prelungirea detasarii la Lugoj, in conditiile in care familia sa este stabilita la Timisoara si este greu cu naveta zilnica, ofiterul urmand sa revina in functia de sef al Biroului Inspectie Interna din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Cu siguranta, fiind lugojean de origine, adjunctul sefului de inspectorat, comisarul sef Dan Stoicanescu va gasi cele mai buine solutii pentru acoperirea functiei de la Lugoj.

Conform portalului de stiri cetateanul.ro, politistii lugojeni ar putea fi condusi, deocamdata, de comisarul sef Mihai Tonenchi si de comisarul sef Marius Rus. (G.I.)

2 thoughts on “Cine trage sforile pentru functia de sef al Politiei Municipiului Lugoj, eliberata de la 31 martie? Comisarul sef Traian Tatar a revenit la Biroul Inspectie Interna din cadrul IPJ Timis

  1. Eu as intreba pe cei care doresc sa ajunga in functia de sef al IPJ Timis cum de permit sa se perpetueze situatia de la Gataia.
    De ce incearca sa acopere adevaratul criminal de acolo?
    De ce nu permit a se face lumina in aceasta cauza?
    De ce nu dispun ca juristul IPJ sa apere cauza institutiei?

  2. Ma mir ca nu ai pus titlu ,,un nou pretendentb a functia de inspector sef”

Leave a Reply