Cum comenteaza oamenii lui Traian Basescu ipoteza ca alegerile din 2009 au fost castigate cu ajutorul serviciilor secrete? “Traim intr-un stat mafiot!”, a decretat Gelu Visan

Dezvaluirea facuta de jurnalistul Dan Andronic referitoare la posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din 2009, in conditiile in care acasa la generalul Gabriel Oprea a functionat o celula de criza formata din capii unor importante institutii de forta, a fost comentata si de oamenii fostului presedinte Traian Basescu. Principalul beneficiar al manevrelor oculte, daca, intr-adevar, acestea au avut loc…


“Acum mai mult de sapte-opt luni, am spus despre intalnirea de noaptea pana dimineata tarziu in ziua alegerilor din 2009, intalnire la care au participat Gabi Oprea, Kovesi, Coldea, Maior, dar si altii.

Am cerut de atunci ca Laura Codruta Kovesi sau Florian Coldea, care la data afirmatiilor mele era seful militar al SRI, sa spuna ce au facut toata noaptea de alegeri in casa unui om politic, atata timp cat unul dintre ei era Procuror General iar altul seful SRI. Implicarea lor in procesul electoral este o actiune ilegala.

Laura Codruta Kovesi, Coldea si Maior, ar trebui sa raspunda pentru incalcarea legii.

In urma cu doua zile, Dan Andronic a dezvoltat o parte din amanuntele aceastei intalniri. Vreau sa spun ca, in parte, a intuit ce se intampla acolo. Laura Codruta Kovesi, Maior si Coldea stiu ca au incalcat legea, iar pentru aceasta l-au chemat urgent la DNA pe Andronic pentru a-i inchide gura.

Un jurnalist care a fost acolo, pentru ca Andronic a fost acolo – nu i se nazare, este chemat la DNA de Laura Codruta Kovesi, adica fix de cea care ar trebui sa dea explicatii in fata procurorilor pentru incalcarea legii.

DNA-ul lui Kovesi reactioneaza ca o organizatie de tip mafiot; pe timpuri, in America, cei care erau amenintati sa taca, primeau un peste mort invelit intr-un ziar. Acum, primesc o citatie la DNA si sunt amenintati cu puscaria. Laura Codruta Kovesi se comporta exact ca un cap al unei familii mafiote.

Vreau sa fiu clar: Dan Andronic a spus doar o parte din ceea ce se intampla in noaptea alegerilor acasa la Oprea, ceea ce a vazut el, de ajuns insa ca cei trei capi, Kovesi-Coldea-Maior sa fie pusi sub acuzare pentru implicarea in procesul electoral. Daca ar mai fi o mica umbra de democratie in Romania, ar trebui demarata o ancheta in care cei trei sa fie audiati. In Romania anului 2017 nu mai este insa democratie, este dictatura.

Dictatura lui Kovesi si a institutiilor de forta, care au capturat Statul, cu tot cu Iohannis si l-au transformat intr-un Stat Mafiot”, a precizat Gelu Visan pe pagina sa de Facebook.

“Mi se pare de prost gust sa lasi impresia ca alegerile din 2009 ar fi fost fraudate si castigate cu ajutorul serviciilor, chiar fiind jurnalist in cautare de senzational! Castigul A FOST CLAR al presedintelui Traian Basescu! Daca eu in acea perioada eram imaginea PSD-ului si am votat cu Traian Basescu, am declarat si public, era clar trendul in ziua votului…asta dupa idiotenia facuta de Geoana (a mers la relaxare la S.O.V)”, a comentat si purtatorul de cuvant al partidului, Magda Bistriceanu. (Mara Ion)

Leave a Reply