EXPLOZIV! Doi politisti din Timis s-au luat la bataie in vazul lumii, dupa o betie crunta intr-un birt comunal! O filmare facuta publica ii arata pe cei doi angajati ai MAI intr-un spectacol grotesc

Seful unui post de politie din Timis risca o sanctiune disciplinara exemplara din partea conducerii Inspectoratului Judetean de Politie Timis, dupa ce s-a imbatat si s-a luat la bataie cu un politist de frontiera.


Incidentul s-a petrecut a doua zi de Paste, intr-un birt din localitatea Teremia Mare, unde agentul sef adjunct Petru Babii a consumat mai multe sticle de alcool in compania celuilalt angajat al MAI.

La un moment dat, intre cei doi a izbucnit o cearta violenta, care a degenerat intr-o incaierare in toata regula. Pentru a-si rezolva problema ca intre barbati, seful postului de politie, abia tinandu-se pe picioare, si-a chemat adversarul afara din local.

O filmare care a fost facuta publica de opiniatimiosarei.ro ii arata pe cei doi batausi cum incearca sa se loveasca reciproc, insa fara prea mare succes din cauza starii avansate de ebrietate. In aceste conditii, incaierarea s-a transformat intr-o aplicatie de lupte libere, cu seful de post Petru Babii la bustul gol, rostogolit peste adversar, fiecare dintre cei doi incercand o imposibila imobilizare la “la podea”.

Artificiile tehnice a fost insotite de aplauze si incurajari venite din partea celorlalti clienti ai birtului, care au navalit afara din local pentru a asista la momentul politienesc absolut penibil.

Dupa cateva minute, obositi si cu rani vizibile la coate, cei doi batausi s-au oprit, realizand, probabil, ca s-au dat intr-un spectacol care-i poate costa carierele. “Politistii Biroului Control Intern efectueaza verificari pentru a stabili situatia de fapt. In functie de rezultatul verificarilor, vor fi dispuse masurile legale ce se impun”, a anuntat, sec, conducerea IPJ Timis. Tot o ancheta interna a demarat si Politia de Frontiera Timisoara, pentru a stabili contextul in care s-a produs “comportamentul neadecvat” al agentului de la PCTF Lunga. (G.I.)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

One thought on “EXPLOZIV! Doi politisti din Timis s-au luat la bataie in vazul lumii, dupa o betie crunta intr-un birt comunal! O filmare facuta publica ii arata pe cei doi angajati ai MAI intr-un spectacol grotesc

Leave a Reply